Hogyan rendezzem ezt magamban?
Több eve élek külföldön es azon gondolkodom, hogy hogy alakult volna az életem, ha otthon maradok. Sajnos ezt már nem fogom megtudni, mert most mar itt lakom. Itt van a gyerekem es nem hagyhatom itt, ő meg nem akar hazaköltözni, neki itt a haza.
Sajnos úgy érzem es nagyon bánt, hogy a külföldre költözésre rá voltam kémyszerítve, szüleim valósággal elmartak otthonról. Es folyton ajanlgatták külföldet, mint egyetlen megoldást, mert nekem mennem, futnom kell innen, mert itt semmi jövő: most nem a politikai helyzetet akarom elemezni, hanem hogy érzem az igazat, hogy ki akartak rakni otthonról. Mindig sokat stresszeltek, apam bántalmazott is, anyam sose védett meg.
Apámat hatarozottan zavarta a jelenlétem, mert csak 2 szobás vlt a lakás es utaltak egesz gyerekkoromban. (egyedüli gyerek voltam)
Elküldtek egy barátommal külföldre es megunva a cirkuszt inkabb mentem. Nem is engedtek hogy otthon munkat keressek, csak menjek minél messzebb
Emiatt megszakadt az összes regi kapcsolatom, gyokerestol felfordult az életem, óriási trauma volt, amit maig nem hevertem ki.
Es folyton arra gondolok, hogy lehet maskepp alakult volna az eletem otthon, jobban es lenne egy hozzamvaló társam.....
De hogy tudtak a szüleid annyira befolyásolni, hogy mindig pontosan azt tetted, amit mondtak? Oké, rájöttél, hogy nem szeretnek, és nem akarják, hogy felnőttként náluk lakj. De hogy szólhattak bele, hogy hova költözöl? Költözhettél volna a szomszéd városba is és nem kellett volna megszakítani a kapcsolatot a barátokkal.
Vagy csak úgy kaptál anyagi támogatást, ha azt teszed, amit mondasz? Nyilván ez nehéz, de ha elhatározod, függetlenedhettél volna tőlük.
Pszichiátrer azonnal!
Nincs párod, és az egyik legnagyobb sérelmed, hogy bánkódsz, mert itt Magyarországon lenne. Elmondom, itthon se lennél kulonebb helyzetben, mert a személyiséged rossz. Nem lehet veled kijönni. Elviselhetetlen ember vagy!
Ahogy meg a takarítónőnek írsz, a kommentek elején, minősíthetetlen! Mindent elmond rólad. Ezért élsz egyedül, párkapcsolati szempontból. Ne haragudj, de megérdemled a sorsod!
Azon meg tényleg ne agyalj, hogy itthon másképp lett volna. Meg, hogy apád a hibás. Abszolút nem! A döntéseid befolyásolják a sorsod. Te így döntöttél így! Hát viseld a következményeket!
"22 es, de miert kell terapia, ha rájöttem, hogy a szüleim nem szerettek? Es ezt elfogadtam"
Nem fogadtad el, mert az egész litániád és az előző kérdésed is arról szól, hogy milyen szemetek voltak a szüleid mert blablabla és neked ez máig mekkora trauma. Szakember pont azért kell, hogy segítsen ezt az egészet helyretenni. Szakemberhez menni nem szégyen.
"Es folyton arra gondolok, hogy lehet maskepp alakult volna az eletem otthon, jobban es lenne egy hozzamvaló társam....."
Másképp alakult volna az életed, az tuti. Talán jobban, talán rosszabbul. Talán lenne egy társad, talán nem. Ezt úgysem lehet tudni és nem érdemes görcsölni rajta. Ha pedig te folyton ezen görcsölsz és nem tudsz ezen túllépni, akkor ismét csak szakembert ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!