Engednétek meleg 17 éves fiatoknak, hogy a barátjával aludjon?
Figyelt kérdés
Homofób megjegyzéseket nem kérek!!! Teljesen elfogadó család vagyunk, sosem csináltunk problémát abból, hogy meleg! Fél éve van egy 18 éves barátja és tegnap megkérdezte, hogy a fiú nálunk aludhatna-e. A fiút ismerjük. Kedves, tisztelettudó srác, viszont abban nem vagyunk biztosak, hogy fél év járás után együtt kéne-e aludniuk.2023. nov. 10. 21:36
21/48 anonim válasza:
17 és 18 évesek. Amin fél év után nincsenek túl, az nem érdekli őket.
23/48 anonim válasza:
Nem. És nem azért, mert homofób vagyok, azt se engedném, hogy lánnyal aludjon. Egy tini kapcsolatnak nem része az együtt alvás.
Igen, tudom nappal is szexelhetnek. De ne aludjanak együtt.
24/48 anonim válasza:
#24 Ha 14 éves lenne a kérdésben szereplő alany még érteném, de szerinted 17 évesek esetében ez releváns? Jó, nem engeded duzzog, puffog pár sort, de 3 hónap múlva meg úgy lép le ott aludni a születésnapja után hozzá, mint a fene.
25/48 anonim válasza:
#24 hagyjad már magad. Sírok az ilyeneken. Nyilván inkább egy lepukkant kocsma mosdójában vagy a parkban vágjanak alá a gyerekednek, de együtt aztán ne aludjanak a saját ágyukban, mert az ugye maga a fertő. Komoly szülő lehetsz.
26/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, leginkább azokat, amik a kérdésem érdekében relevánsak voltak. Arra a döntésre jutottunk, hogy megengedjük, hogy a fiúja itt aludjon. Igen, be kellett látni, hogy előbb-utóbb csalódni fog az életében és ettől mi nem tudjuk megvédeni. A boldogsága a legfontosabb számunkra.
2023. nov. 11. 14:03
27/48 anonim válasza:
Nálam megkaptátok az Év Szülője díjat!
28/48 anonim válasza:
Na végre normális szülők.
Amúgy milyen érzelmi csalódástól féltitek? Pl. hogy rájön, mégsem meleg?...
29/48 anonim válasza:
Szerintem attól félnek, hogy idövel szakítanak és szerelmi bánata lesz
30/48 anonim válasza:
Hel,esen döntöttél kérdező.
Kissé nyersen fogalmaztam az elöző hozzászólásomban, de be kell látnod, van benne igazság.
17 éves, bármi legyen is az élet pofonjait megfogja kapni ő is, ahogy mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!