Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
16 vagyok.Az egesz csalad utal mert rosszak a jegyeim egyeb mentalis gondok miatt.Elvettek mindenemet telefonomon kívül,kartyamat letiltottak és emellett elpateroltak otthonrol egesz éjszakára es kizartak(bekulcsoltak nehogy bemenjek). Ilyen helyzetben mit csináljak?
2023. nov. 6. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Hiába írod ezt ki, nem tudod bizonyítékként felhasználni ellenük semmire.

Menj szépen haza.

2023. nov. 6. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
Rendőrség! Van egy lakcímed. Oda jogosult vagy szabadon bejutni bármikor. Nem zárhat ki senki se a lakcímedről.
2023. nov. 7. 08:03
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
Nagyszülők, barátok...
2023. nov. 7. 09:15
 14/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Mindenre válaszolok egyesevel.Kartya cimszo alatt a bankkártyara értettem, mert azon van minden pénzem és pl azon szoktam magamnak kaját,italt venni.

2.a story nem kitalalt.Persze nem ez volt az elso h gyakori kérdések.Kizárás után 3 órával tettem ki.Elsonek baratokat hívtam hogy ott tudok e náluk aludni(tudtam),de a kérdés kiírása utan kb 1 oraval adodott meg a helyzet azzal, ahogy az elobb leirtam, hogy egyik haver visszairt es befogadott.

3. Nagyszülők se szeretnek mert anyamek össze vissza manipuláltak őket hogy en drogos vagyok meg mindenkit megverek és atverek, és emiatt már nem bírnak (sose drogoztam,mindenkit tisztelek addig míg megkapom ugyan azt a tiszteletet, és senkit nem vertem még át).

2023. nov. 7. 18:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Sikeresen elkoltoztem távolabbi rokonsághoz
2023. nov. 20. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Reméljük mostmar jobb lesz.

Kerüld el a szülőket.

2023. nov. 21. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!