Létezik, hogy nem akartak maguk mellett?
Már rég külföldön lakom es szüleim azt hiszem hogy ezt akarták, hogy ilyenetképp valahogy megszabaduljanak tőlem.
Nincsenek testvéreim, megis szüleim ahányszor felmerült a hazatérés kérdése, mert elváltam vagy egyéb dolgok nem jöttek össze, mindig azt mondtak hogy otthon nincs jövő es legjobb nekem itt. Habar nekem nagyon nem volt jó itt, izoláltan, egyedül, es mondtam nekik, de ők kötötték az ebet a karóhoz.
Mikor megis egyszer azt mondtam h hazaköltözöm, idegesek lettek, mondtam úgy latom hogy nem akarjak hogy jöjjek. Erre kezdtek káromkodni hogy gyere akkor b..meg nem állít meg senki.
Hazamentem es apám viselkedett egy hétig utána kezdett cirkuszkodni, kötekedni, végül visszajöttem külföldre es anyam látta be, hogy biza apám alig várta hogy menjek el.
Most mar kulföldön elek jó ideje es megszoktam itt. Nem akarok egyelőre hazamenni. Közben meghalt apám több mint 3 éve.
Anyam hangsúlyozza hogy milyen jó most neki egyedül. Hozzam nem akar kijönni mert szerinte elviselhetetlen vagyok, sose vallana be az igazat, hogy nem szeret végülis es jobb neki nélkülem.
Most latom hogy nemcsak apám volt ellenem eddig azt hittem, hanem anyámnak is jobb nélkülem.
Mondta anyam hogy örül hogy vegre egyedul van es nincs szüksége senkire.
Eleg jol álltak anyagilag a szüleim nem voltak szegények, en meg az egyetlen lányuk voltam. Egy békés, sokat tanuló, magolós típusú lány voltam, mert feltem apam szigorától es jó jegyeket akartam.
Nem voltam pofatlan, szüleimmel mem mertem ujjat húzni, törekedtem, amit tudtam megtettem, nem buliztam, nem ittam, nem maradtam ki, csak annyi hogy el kellett viselni személyemet.
Képesek voltak penzt is küldeni külföldre, nekem, segítették az ittlétem, gondolom csak hogy ne menjek haza.
Valami miatt, persze ezt sose lattak volna be, nem akartak oda maguk mellé. Én úgy érzem
Szerintetek, nektek hogy jön le?
Nem, engem nem vágtak ki otthonról 18 évesen, hanem magam mentem egyetemre másik városba, és utána sem költöztem már haza.
De ha visszaköltöznék sem a szüleimhez mennék, a régi gyerekszobámba, hanem külön lakásba. Eszem ágában sem lenne visszaköltözni anyámék nyakára, és ennek ők sem örülnének.
A felnőtt emberek leválnak a szülőkről. Ez így van jól. Ez nem a szeretet hiányát jelenti.
Költözz haza külföldről, ha annyira nem érzed ott jól magad, senki nem kényszerít, hogy ott élj. De ne anyád nyakára menj, hanem külön.
Mert csak a rinya megy. Itt senki masnak nem nehez, csak a kerdezonek, sajnaljuk, kollektiven.
Ennyire nyapic, eletkeptelen sirankozast reg olvastam.
Egy hálátlan parazita féreg vagy, követelőzöl, miért is kéne bármit is szeretnie benned a szüleidnek?
Nem, qrvára nem köteles egy szülő sem eltartani a felnőtt, munkaképes korú gyerekét, akinek még pénzt is adott, de az képtelen bármilyen megtakarítást összehozni. Ja és képzeld, szeretnie sem kell, ha a gyereke egy szar ember. Te pedig az vagy, ez egyértelmű az mocsadék kommentjeidből. Az elején még talán picit sajnáltalak (bár akkor is egyetértettem azzal, hogy külföldön jobb, mint itthon), de amit utána itt megengedtél magadnak, az valami minősíthetetlen. Nem mellesleg pofa szépen alapállásba, mert idáig teljesen kulturált válaszokat kaptál, semmi jogod nem volt ilyen stílusban visszaugatni.
Ja és ha gyereked sincs, akkor neked nem osztottak lapot a szülő mit köteles elviselni meg mit nem - kérdésben sem. Majd ha lesz, akkor lesz bármennyire is releváns a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!