Létezik, hogy nem akartak maguk mellett?
Már rég külföldön lakom es szüleim azt hiszem hogy ezt akarták, hogy ilyenetképp valahogy megszabaduljanak tőlem.
Nincsenek testvéreim, megis szüleim ahányszor felmerült a hazatérés kérdése, mert elváltam vagy egyéb dolgok nem jöttek össze, mindig azt mondtak hogy otthon nincs jövő es legjobb nekem itt. Habar nekem nagyon nem volt jó itt, izoláltan, egyedül, es mondtam nekik, de ők kötötték az ebet a karóhoz.
Mikor megis egyszer azt mondtam h hazaköltözöm, idegesek lettek, mondtam úgy latom hogy nem akarjak hogy jöjjek. Erre kezdtek káromkodni hogy gyere akkor b..meg nem állít meg senki.
Hazamentem es apám viselkedett egy hétig utána kezdett cirkuszkodni, kötekedni, végül visszajöttem külföldre es anyam látta be, hogy biza apám alig várta hogy menjek el.
Most mar kulföldön elek jó ideje es megszoktam itt. Nem akarok egyelőre hazamenni. Közben meghalt apám több mint 3 éve.
Anyam hangsúlyozza hogy milyen jó most neki egyedül. Hozzam nem akar kijönni mert szerinte elviselhetetlen vagyok, sose vallana be az igazat, hogy nem szeret végülis es jobb neki nélkülem.
Most latom hogy nemcsak apám volt ellenem eddig azt hittem, hanem anyámnak is jobb nélkülem.
Mondta anyam hogy örül hogy vegre egyedul van es nincs szüksége senkire.
Eleg jol álltak anyagilag a szüleim nem voltak szegények, en meg az egyetlen lányuk voltam. Egy békés, sokat tanuló, magolós típusú lány voltam, mert feltem apam szigorától es jó jegyeket akartam.
Nem voltam pofatlan, szüleimmel mem mertem ujjat húzni, törekedtem, amit tudtam megtettem, nem buliztam, nem ittam, nem maradtam ki, csak annyi hogy el kellett viselni személyemet.
Képesek voltak penzt is küldeni külföldre, nekem, segítették az ittlétem, gondolom csak hogy ne menjek haza.
Valami miatt, persze ezt sose lattak volna be, nem akartak oda maguk mellé. Én úgy érzem
Szerintetek, nektek hogy jön le?
Én nem tudom pontosan, mi a kérdés, mert egyrészt én jól elvagyok külföldön, nem vágyom haza.
Másrészt, ha hazamennék sem mennék a szüleimhez lakni.
Az nekem már szenvedés lenne ennyi év önellátás után.
Ha úgy érzed, h nem szeretnek igazán, akkor te is próbálj tőlük elhatárolódni érzelmileg.
Szerintem egy szülő aki szereti a gyerekét, maga mellett akarja tudni nem egyedul a nagyvilágban, segítség nélkül.
Persze a szeretetlenséget olyan szepen meg lehet magyarázni, tök logikusan politikai viszonyok, fizetésekkel stb amivel akarod, de a szeretet nem ilyen
Szerintem egy szülő aki szereti a gyerekét, maga mellett akarja tudni nem egyedul a nagyvilágban, segítség nélkül.
Azt irod, kuldtek penzt is, az mi, ha nem segitseg?
Amugy szerintem az igazan jo szulo attol az, h a legjobbat kivanja a gyerekenek, meg, ha az tavol is van tole.
Sosem vagytam felnottkent anya szoknyaja melle.
kérdező, imádom a lányom, de nem akartam magam mellett tudni. A legjobb érzés volt, amikor 18 évesen albérletbe ment egyetem mellett. nem azért, mert nem szeretem. Hanem azért, mert hatalmas megkönnyebbülést jelentett szülőként, hogy azt láttam, képes az önálló életre, bármi történik vele, boldogulni fog.
Ők itthon élnek a párjával, de nem nagyon jutnak egyről a kettőre. Szrertném, ha könnyebb életük lenne, és ha ehhez az kell, hogy máshol éljenek, boldogn támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!