Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet ebben, szerintem...

Mit lehet ebben, szerintem nem érez pozitívan irántam?

Figyelt kérdés

Anyám megkért hogy ritkábban hívjam telefonon mert túl sokat beszélek es fárasztja.

En alig varom mindig hogy hívjam fel es beszélgessünk. De ő vegig szenvedi es unja ezeket a beszélgetéseket.

Csak úgy viseli el ha közben körmöt reszel, filmet néz, hangosan magozik, stb

Ez engem idegesít es úgy tűnik hogy nem figyel. Legtöbbször azon kapom hogy nem is figyel mert elmondok egy dolgot es ő nem reagál hanem átugrik hirtelen más témára

Tudom hogy vannak hibáim hajlamos vagyok rágódni egy egy témán túl sokat peldaul ha szakítok vagy rossz kapcsolatban vagyok de úgy érzem hogy túlzottan negatív ez a hozzáállása

En nem csinálnám ezt a lányommal

2023. nov. 6. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk ha anyad 70 éves és te naponta tízszer hívod fel hogy ugyanazt a marhaságot elemezgesd fél órán keresztül, akkor q hiba nem benne van
2023. nov. 6. 07:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Tenyleg 70 eves es ezt mondja amit te hogy elemezgetjuk gyakran egy témát amit ő un, de en sose unnam a lanyommal tárgyalni barmit es szívesen beszélnék ugyanazt is akár ha neki erre szüksége lenne
2023. nov. 6. 07:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk emlekszem kamaszkoromban is mentem a szobájába beszelni vele valamit es emlékszem hogy rám hangosította a tévét
2023. nov. 6. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Dehogynem unnád. Legalább őszinte.
2023. nov. 6. 08:00
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Megértem. Nagynéném mindig naponta hívja mamámat, meg sem kérdezi, hogy zavarja-e csak mondja a magáét, azt meg sem kérdezi, hogy ők hogy vannak. Mamám udvariasan végig hallgatja, de nekünk állandóan panaszkodik, hogy miért vele beszéli meg a munkáját, ismerőseit
2023. nov. 6. 08:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked nincs gyereked? De, lehet őket unni, ahogy a gyerek is tudja unni a szülőt.

Keresd kicsit kevesebbet, és próbáld ne mindig a magadét mondani, érdeklődj, legyen kétoldalú a beszélgetés.

2023. nov. 6. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem kötelező mindent elviselnie, csak mert az anyád. Vegyél kicsit vissza, láthatóan sok vagy neki. És ne mindig csak a magadét mondd, érdeklődj felőle is.
2023. nov. 6. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok meg olyan témákról beszélni, ami nem panaszkodás és negatívum. Lehet ő is örülne, ha ilyen idősen nem folyamatosan a gondokat kéne hallgassa, hanem valami felemlőt is
2023. nov. 6. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, minden beszélgetésetek csak rólad szól, a te örömeidről, a te gondjaidról, a téged foglalkoztató dolgokról.

Ez elmegy egy óvodás kisgyerektől, de felnőttől hatalmas önzés!

Lelki szemetesládának használod anyukádat, nem csodálom, hogy elege van ebből.

2023. nov. 6. 11:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsit lazíts a dolgon, azért mondja.
2023. nov. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!