Mit lehet ebben, szerintem nem érez pozitívan irántam?
Anyám megkért hogy ritkábban hívjam telefonon mert túl sokat beszélek es fárasztja.
En alig varom mindig hogy hívjam fel es beszélgessünk. De ő vegig szenvedi es unja ezeket a beszélgetéseket.
Csak úgy viseli el ha közben körmöt reszel, filmet néz, hangosan magozik, stb
Ez engem idegesít es úgy tűnik hogy nem figyel. Legtöbbször azon kapom hogy nem is figyel mert elmondok egy dolgot es ő nem reagál hanem átugrik hirtelen más témára
Tudom hogy vannak hibáim hajlamos vagyok rágódni egy egy témán túl sokat peldaul ha szakítok vagy rossz kapcsolatban vagyok de úgy érzem hogy túlzottan negatív ez a hozzáállása
En nem csinálnám ezt a lányommal
Neked nincs gyereked? De, lehet őket unni, ahogy a gyerek is tudja unni a szülőt.
Keresd kicsit kevesebbet, és próbáld ne mindig a magadét mondani, érdeklődj, legyen kétoldalú a beszélgetés.
Kérdező, minden beszélgetésetek csak rólad szól, a te örömeidről, a te gondjaidról, a téged foglalkoztató dolgokról.
Ez elmegy egy óvodás kisgyerektől, de felnőttől hatalmas önzés!
Lelki szemetesládának használod anyukádat, nem csodálom, hogy elege van ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!