Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok & fiúk, titeket is...

Lányok & fiúk, titeket is állandóan ellenőrizget anyátok, hogy tanultok-e?

Figyelt kérdés

Lassan 17 éves leszek, és ott tartok, hogy nincs magánéletem, és ebből rohadtul elegem van.

Én már régóta elhatároztam, hogy zavartalanul szeretnék tanulni a szobámban, tehát senki nem nyitogat rám, senki nem ellenőriz, hogy tanulok-e, vagy sem.

De anyám..

Az alatt az idő alatt, amíg én tanulok, vagy 100x benyit, hogy hol tartok, végeztem-e már, milyen tantárgyat tanulok éppen, meg minden szar.

Ha meg éppen a telómon nézek valamit az interneten, pl. ha nem tudom egy idegen szó jelentését, és pont akkor jön be, elkezd ordítani, hogy már megint azt a kib*szott telefont nyomkodom, az lesz, hogy összetapossa, ilyenek, pedig azt se tudja, hogy egyáltalán mit nézek rajta.

Unokatesóm 21 éves egyetemista, és elárulnám, hogy ő soha nem tanult gimiben sem, mindig megjegyezte a tanórákon a tananyagot, és a közepes szintet mindig megtartotta, mégis bekerült az egyetemre, de azt mondta, hogy az ő anyja nem ellenőrizgette, hogy ugyan tanul-e.

2023. nov. 5. 19:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ő csak egy számunkást végzett, fogalma sincs, hogy milyen nehéz a gimnázium.
2023. nov. 5. 21:50
 12/16 anonim válasza:
100%
Ezt azért ne vesd a szemére, mert ne tudd meg! Az én szüleim sem jártak egyetemre, azt sem tudták, hogy müködik, ilyen általánosnak képzelték el, tanítóval, ellenőrzővel és mi az, hogy pénteken nincs óra...
2023. nov. 5. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ember szülei is lehetnek faszok. Sokszor fingjuk nincs micsinálnak. :D.... =/
2023. nov. 6. 03:45
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Sose ellenőriztek. Sose tanultam. Sőt nyitott tény volt anyámnak 12 éves koromtól, hogy én nem vagyok hajlandó semmi ilyet csinálni iskolán kívül. A versmagolás volt az egyetlen kivétel, mert azt nem igazán lehetett iskolában. Minden másra ott van a börtön, amit iskolának hívnak. Arra való... Azon kívül az életedet kell élned.
2023. nov. 6. 05:01
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, majd ezeket megmondom neki! 🙂😉

Igen, de tudod, mindig a gyerek a hibás mindenben. 🤪💀🤕

2023. nov. 6. 19:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Vagyis nem megmondom, hanem megpróbálom elérni, hogy ne nyitogasson állandóan.
2023. nov. 6. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!