Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Még élnek a szüleid? vagy...

Még élnek a szüleid? vagy mikor haltak meg?és a nagyszülők?

Figyelt kérdés
15 voltam mikor anyám meghalt,férjemmel mikor összejöttünk 22 évesek voltunk és mamám is meghalt,már csak ő volt nekem,apámmal 20 éves korom óta nem állok szóba. férjem apja még gyerekkorában otthagyta őket,anyja 24 éves koræban halt meg,mamája 5 évvel később,az egyetlen aki még látta első gyerekünket ,a másik kettôt már nem.van akinek már felnőttek a gyerekei,de még élnek a szülei?
2023. nov. 5. 07:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Apám meghalt 71 évesen (rák), anyu él még, és egészséges szerencsére, ő 80 éves.

Anyai nagymamám 77 éves volt, nagypapám 76.

Apai nagymamám 86 volt, apai nagypapám 68 volt.

2023. nov. 5. 10:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám még él, 64 éves. Édesapám 50 évesen halt meg 16 éves koromban, tüdőrákban.

Nagyszüleim közül anyai nagypapám él még, ő 94 éves. A többi nagyszülőm fiatalabb korukban meghaltak, nem ismertem őket.

2023. nov. 5. 10:47
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsére nem élnek a szüleim.

Anyám egy rohadt alkoholista volt, apám meg egy szarházi agresszív állat.

Volt idő, amikor apám is folyton részeg volt.

Egyik sem hiányzik!

Miattuk pocsék gyermekkorom volt.

Miattuk totál tönkrementem idegileg!

Rengeteget veszekedtek.

Apám verte anyámat, anyám folyton részeg volt és idegen pasikhoz vitt, akikkel viszonya volt és egy idegen házban, idegen pasiknál kellett tartózkodom.

Az iskolai eredményeimen nagyon meglátszott a rossz családi háttér.

Én a sírjukhoz sem járok ki, mert arra sem érdemesek, hogy megtiszteljem őket azzal, hogy kijárok a temetőbe!

Itt nem számít az a megjegyzés vagy illem, hogy mégiscsak a szüleim voltak és nem illik így vélekedni róluk.

Senkinek nem kívánok annyira szar szülőket, amilyeneket én kaptam!

Gyűlölöm őket!

2023. nov. 5. 10:49
 14/19 anonim válasza:
100%
Élnek. Remélem jó sokáig!
2023. nov. 5. 11:00
 15/19 anonim válasza:
100%
Nagyszülők 11 12, voltam uttána apám 18 voltam uttána anyai nagyszülők 20 25 voltam ,uttána 38 vtam mikor a féltestvéremm.
2023. nov. 5. 11:15
 16/19 anonim válasza:
100%

Az apai nagymamám 32eves halt meg, ekkor volt apukam 13eves.

Apai nagypapam 37eves volt ekkor volt apukam 16eves.

Az anyai nagymam szülés kozben halt meg….

Az anyai nagyapám pedig utana egy évre halt meg a fajdalomba…😥

Anyukam elhagyott engem is es édesapámat is, egy masik ferfi miatt ekkor voltam En 3eves… azota nem lattam nem keresett

Igy En egyedul csak az apukamat ismertem aki meghalt 4evvel ezelőtt 😥

2023. nov. 5. 11:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szülők élnek (60+), 3 nagyszülő él (80+), egyetlen nagyszülő halott, de ő már születésem előtt. Nincs gyerekem, nem is lesz, így a fentieknek másol kell kiélni az unokázás, dédunokázás iránti vágyaikat. Szerencsére a testvérem ennek az igénynek eleget tesz.
2023. nov. 5. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Dédszülők amúgy már egyre " ritkábbak ", mármint azért mert ugye ahogy tolódnak el az idők, hogy átlagosan mikor vállalnak gyereket az emberek.
2023. nov. 5. 20:02
 19/19 anonim válasza:
A szüleim szerencsére már meghalttak, mindkettő alkoholista volt, borzasztó gyerek korom volt ez miatt.Az anyai nagyanyám még él de remélem már ősem sokáig mert pokollá teszi az életem a többi rokonomat nem ismertem.
febr. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!