Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Még élnek a szüleid? vagy...

Még élnek a szüleid? vagy mikor haltak meg?és a nagyszülők?

Figyelt kérdés
15 voltam mikor anyám meghalt,férjemmel mikor összejöttünk 22 évesek voltunk és mamám is meghalt,már csak ő volt nekem,apámmal 20 éves korom óta nem állok szóba. férjem apja még gyerekkorában otthagyta őket,anyja 24 éves koræban halt meg,mamája 5 évvel később,az egyetlen aki még látta első gyerekünket ,a másik kettôt már nem.van akinek már felnőttek a gyerekei,de még élnek a szülei?
2023. nov. 5. 07:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére élnek még, 60+-os mindkettő, Apai ágról a nagymamám is él még.

Félek a jövőtől, de igyekszem minden időt kihasználni velük.

Az esküvőmön még az anyai nagymamám és az apai nagyszüleim is ott voltak.

Sajnos néha kegyetlen az élet és fiatalon veszítjük el a szeretteinket.

2023. nov. 5. 07:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Az anyai nagyszüleim: Mamám pár nappal a 16. szülinapom előtt halt meg.

Papám amikor anyukám 5 éves volt.

Apai nagyszüleim: nem ismerjük őket

Anyukám(53) és apukám(55) él és virul.

Anyósom (49) apósom (53) is.

Férjem anyai nagyszülei (71-74) élnek még, az apai nagyszülők meghaltak 30 éve.

2023. nov. 5. 07:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
12 voltam mikor apukám, 17 mikor anyukám meghalt. Anyai nagymamám nevelt minket tovább az öcsémmel.
2023. nov. 5. 08:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem nem élnek.

Először anyai nagymamám halt meg úgy, hogy nem is ismertem, mert még meg sem születtem.

1978-ban, amikor 6 éves voltam, apai nagypapám meghalt.

Utána anyai nagyapám halt meg, akivel a lánya, azaz anyám nem tartotta a kapcsolatot a viselt dolgai miatt. Ott nem is emlékszem évszámra, a nyolcvanas évek eleje volt.

1986-ban apai nagyanyám hunyt el, tehát innentől nincsenek nagyszülők. Ő 83 volt.

1997-ben 53 évesen vesztettem el édesanyámat, én 25 voltam.

2020-ban ment el apám, 82 évesen.

Most vagyok 51, élő rokononaim a nagybátyám, néhány unokatesó és a húgom.

2023. nov. 5. 08:37
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor láttam, hogy a dédi vitte ki a dédunokakat a jatszóra, van ilyen. Az enyémek sajnos nem élnek, nagyszüleim sem, de nem is vagyok annyira fiatal már. Férjem 40 éves, apja 74, anyja 68, teljesen egészségesek, nagyon jó állapotban vannak.
2023. nov. 5. 08:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám él. Anyukám anyukája meghalt 1983- ban (58). Anyukám apukája meghalt 1994- ban (69). Apukám meghalt 2011-ben (70). Apukám anyukája meghalt 1967- ben (59). Apukám apukája meghalt 1977- ban (74).
2023. nov. 5. 09:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok, anyai nagymamám 1 éve halt meg, többi nagyszülő és szüleim szerencsére még élnek. Remélem még jó sokáig.
2023. nov. 5. 09:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

37 éves vagyok.

Apám anyja nagyon korán meghalt, még ő se ismerte. Az apja, azaz a nagyapám születésemkor halt meg.

Anyám anyját ismertem, 13 éves voltam, amikor meghalt.

Anyám apja akkor halt meg, amikor 3 éves voltam.

Anyám idén halt meg 60 évesen.

Apám még él 67 éves, de mintha nem is lenne. 😔

A gyerekem 13 éves, férjem szülei már nagyon rég meghaltak.

2023. nov. 5. 09:33
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Apám szülei korán haltak meg. Nagypapám 5 éves koromban, nagymamám 7 éves koromban. Apám 65 éves, anyám 57. Anyai ágon még szerencsére él mind a két nagyszülő. Nagymamám 85, nagypapám 87 éves, de mind a ketten le tudnának tagadni minimum 10 évet. Nagyon jól tartják magukat mind a ketten.Nagypapám még 70 évesen is eljárt edzeni, most már sajnos nem tud, de a kertben továbbra is nagyon aktív és látszik rajta hogy jó erőben és egészségben van
2023. nov. 5. 09:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim élnek (apámmal nem tartok kapcsolatot, csak tudom, h él), az egyik nagymamám még él és korához képest nagyon aktív, háztájit tart, meg ilyesmi. Elég szerencsés vagyok, mert az összes nagyszülőm élt és végig kísérte a gyerekkoromat. 22 voltam, mikor az első meghalt.

Még 4 dédszülőmet is ismertem személyesen.

Nekem nincsenek és nem is lesznek gyerekeim sajnos.

2023. nov. 5. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!