Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám megcsalja anyám 16L Mit...

Apám megcsalja anyám 16L Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig egészen klappolt minden. 23 éve együtt vannak.

Az ágyban sincsenek akkora bajok.

Apum minden nap eljár többször is otthonról

Sétálás címszó alatt.

1-2 alkalommal el is mentem vele

Akkor tényleg nem volt semmi különös.

Ma este viszont a wc helyiségben hagyta a telefonját.

Sose ellenőriztem, szóltam is neki, hogy itt a telfonja.

Azonban volt egy női megérzésem.

Gyorsan megnéztem az értesíteit, ahol egy tucat ember addolta be.

1-2 nő is volt az értesítésekben. Aztán azonnal vittem is neki ki a telefont. Nincsenek barátai, a közösségi médiában sincs otthon.

Csak facebook- ot használ. Nem igazán látom értelmét a megcsalásnak. Bár most lefogyott, minden nő utána koslat a faluba. De ez sem indok. Látszatra ugyanúgy össze vannal nőve anyámmal.

Tudom, hogy amit valakinek ír snapen, az nála eltűnik. Így emiatt se kutakodtam jobban a telefonjában. Szerintetek mit tehetnék, hogy kiderítsem az igazságot?

2023. nov. 1. 19:37
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
#33 Ezért van ennyi gyermekbántalmazás magyarországon, mert sok szülő pontosan ezt sugallja, hogy "te bek@ssolsz, én vagyok az apád, jóval idősebb, és tisztelned kell." Nem, nem kell tisztelnie, az alanyi jogon nem jár, ki kell érdemelni, mind a gyerek részéről, mind a szülő részéről a tiszteletet. Egy párkapcsoat is, és egy szülő-gyermek kapcsolat is a közös megegyezésen, kompromisszumokon alapul, ha az apa szeret uralkodni, akkor válaasszon egy szubmisszív csajt az internetről, ne a gyerekén töltse ki.
2023. nov. 16. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!