Apám megcsalja anyám 16L Mit tegyek?
Eddig egészen klappolt minden. 23 éve együtt vannak.
Az ágyban sincsenek akkora bajok.
Apum minden nap eljár többször is otthonról
Sétálás címszó alatt.
1-2 alkalommal el is mentem vele
Akkor tényleg nem volt semmi különös.
Ma este viszont a wc helyiségben hagyta a telefonját.
Sose ellenőriztem, szóltam is neki, hogy itt a telfonja.
Azonban volt egy női megérzésem.
Gyorsan megnéztem az értesíteit, ahol egy tucat ember addolta be.
1-2 nő is volt az értesítésekben. Aztán azonnal vittem is neki ki a telefont. Nincsenek barátai, a közösségi médiában sincs otthon.
Csak facebook- ot használ. Nem igazán látom értelmét a megcsalásnak. Bár most lefogyott, minden nő utána koslat a faluba. De ez sem indok. Látszatra ugyanúgy össze vannal nőve anyámmal.
Tudom, hogy amit valakinek ír snapen, az nála eltűnik. Így emiatt se kutakodtam jobban a telefonjában. Szerintetek mit tehetnék, hogy kiderítsem az igazságot?
20/A legnagyobb pont a tiéd.
Végtelenül elítélem a megcsalást.
De amit a kis hölgy megenged magának undorító.
Más telefonjában kotorászni?Nem sül le a bőr a képedről?
Mijlyen jogon ütöd bele az orrod a felnöttek dolgában.
31
Fékezze magát kisasszony! Mit képzel, milyen stílust enged meg magának?!
Nézzünk oda a kis csírke most bújt ki a tojásból és bírót játszik a kakas felett.
Milyen jogon szólsz bele a felnöttek dolgában?
A telefon meg magánszféra.
Ha a tiédbe kotorászna apád.hatalmas arccal itt panaszkodnál..
Ő az apád!Vésd az eszedbe ha a világ legnagyobb kujjonja, akkor is!
"Ő az apád!Vésd az eszedbe ha a világ legnagyobb kujjonja, akkor is!"
Attol meg valaszthatja az anyjat, sot...
Mi is anyánkat választottuk az ocsemmel, mikor kiderult. Igazad van nem lehet mit tenni, nem tudjuk megvaltoztatni az esemenyeket, de nem kotelezo ezt elnezni es ebben elni sem.
Nem a gyerek joga eldönteni hogy a szülők házasságában mi elnézendő és mi nem.Ehez egy gyereknek is joga.
Joga ahoz van hogy lefügyülje az apját.
De ebben az esetben az apának is joga van ezt a szép gesztust viszonozni
34/elég baj ha egy gyereknek választani kell az apa és anya között.
A szülők bármiféle konfliktusába nekik nem kell állást foglalni és nem is szabad.
Pártatlannak kell maradni.
Senki igazából nem lát bele egy házasságban.
Főként egy tini aki mindenen rugdalózik és kimeri jelenteni hogy a szüleinek jó a szekszuális életük van.
"Nem a gyerek joga eldönteni hogy a szülők házasságában mi elnézendő és mi nem."
Lehet, de anyamnak se tetszett es ezt nyilvan csalo ferjek is tudjak, azert titkoljak. Ok neveltek ugy minket hogy a masik elarulasa rossz dolog hazudni, csalni ugy szinten. Csak kozbe apa szart az egesz tanitasba, amit ok sulykoltak belenk.
38/Igazad van.Hogy nem szép dolog csalni hazudni.
Mégis rengeteg házasság megy így tönkre.
Nincs bátorság álltalában az anyagiak miatt oda állni és azt mondani(Rozi,Karcsi nem szeretlek már válljunk ell.
De nem a gyereket nem szeretik nem őt csalják.
Nyilván egy kiskorú gyermeknek ez szörnyű.
De ha azt akarja hogy legyen továbbra is jó kapcsolata a szüleivel nem minősít.Az csak olaj a tűzre.De amit itt írnak hogy a gyerek falazzon az gusztustalan.Meg ne akkorra időzítése már a szerelmi életét mikor láthatás van.Itt az apa írja le magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!