Apám megcsalja anyám 16L Mit tegyek?
Eddig egészen klappolt minden. 23 éve együtt vannak.
Az ágyban sincsenek akkora bajok.
Apum minden nap eljár többször is otthonról
Sétálás címszó alatt.
1-2 alkalommal el is mentem vele
Akkor tényleg nem volt semmi különös.
Ma este viszont a wc helyiségben hagyta a telefonját.
Sose ellenőriztem, szóltam is neki, hogy itt a telfonja.
Azonban volt egy női megérzésem.
Gyorsan megnéztem az értesíteit, ahol egy tucat ember addolta be.
1-2 nő is volt az értesítésekben. Aztán azonnal vittem is neki ki a telefont. Nincsenek barátai, a közösségi médiában sincs otthon.
Csak facebook- ot használ. Nem igazán látom értelmét a megcsalásnak. Bár most lefogyott, minden nő utána koslat a faluba. De ez sem indok. Látszatra ugyanúgy össze vannal nőve anyámmal.
Tudom, hogy amit valakinek ír snapen, az nála eltűnik. Így emiatt se kutakodtam jobban a telefonjában. Szerintetek mit tehetnék, hogy kiderítsem az igazságot?
Komolyan nem értem, hogy egy, vagyis pár nőtől érkező jelölésbe hogy lehet megcsalást belelátni…Ez beteges szint.
Kérdező, 12 évesen még oké, hogy ha bejelöl a szívszerelmed a hetedik béből, te egyből az esküvőt tervezed, de felnőtt embereknél ez szerencsére baromira nem így működik. Már 16 évesen se így kéne.
Szóval szépen nőj fel és pasizz be, mert láthatóan gőzöd nincs a párkapcsolatokról, bár az észt azért osztanád.
Mert nők jelölték akkor az=megcsalta wtf🫣
Uh előre sajnálom a párodat,de ilyen szintű féltékenységel nem fogol egy normális embert találni.
18.senkit nem érdekel mid van. Neked a munkád által írnak sokan, de a kérdező apjáról abszolút nincs információ, hogy mivel foglalkozik. Így nem hasonlítható a te helyzetedhez. Értem én, jó dicsekedni, hogy mid van, de azt ne itt tedd. Nem releváns a tulajdonod!
Továbbra is azt gondolom, a kérdező a feleség.
#26, amúgy jól vagy? Pont az ilyenek miatt írtam le, mint te, hogy mivel foglalkozom, hiszen ha nem írom, a "sok pasival beszélek"-ből a hozzád hasonlók azonnal a legősibb foglalkozásra tippelnek.
A kérdésben szereplő apa is szokott beszélgetni olyan ellenkező neműekkel, akik nem a közvetlen családtagjai. Na és? A "beszélgetés = szexuális kapcsolat" számomra értelmezhetetlen gondolatmenet, nagyjából az óvodai csúfolódással van egy szinten: "Juci és Tomi szerelmesek, beeee-beee!"
Bár igazából az egésznek nincs sok jelentősége, mivel a kérdés egy blőd kamu.
Panziónk van...
Huuuha! De nagy jampy vagy! 😆
26-os, a kiscsaj még egy konkrét üzenetet sem talált, tehát még ennyi “bizonyíték” sincsen, csak pár jelölés, amiből Miss Szarkeverő egyből továbbszövi a sztorit.
Az meg, hogy te egy sikertelen lúzer vagy, nem a normális kommentelő hibája. Ha a panzió amúgy is egy semmi (bár csöpögnek a soraid az irigységtől)), akkor miért zavar ennyire, hogy leírta? Hiszen nem tartod nagy dolognak.
"kedves" gondolatolvasó, mindentudó!
"bár csöpögnek a soraid az irigységtől"
Légyszives emeld ki azt a részt a kommentemből, ami irigységre utal!
A kutyát nem érdekli kinek milye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!