Tinédzserek, fiatal felnõttek! Mit vesztek észre, a ti szüleiteket mennyire irányítják az õ szüleik (70 felettiek)?
Figyelt kérdés
Negyvenéves, ötvenéves, családos felnõttek fülüket-farkukat behùzzák a szüleik elõtt.2023. nov. 1. 13:32
13/17 anonim válasza:
Ez jó kérdés.
50-es nő vagyok, én mondjuk kiosztom az anyámat simán, ha úgy gondolom, hogy nincs igaza.
Viszont: Anyám amikor ennyi idős volt, mint én most, kifejezetten f@szolt a saját anyjától. És a nagymamám olyan hangot megengedett magának az akkor 50 éves lányával, hogy csak néztem. Anyu meg mint egy megszeppent gyerek.
Én az egytizede baxtatásért rávágnám az ajtót az anyámra, és többet nem látna. (Szerintem amúgy az ő korosztályuk volt olyan besz@ri, talán az enyém már nem.)
14/17 A kérdező kommentje:
Mennyi idős az édesanyád/nagymamád?
2023. nov. 1. 17:35
15/17 anonim válasza:
Ha tőlem kérdezted, nekem anyám most 80, nagymamám már nem él.
16/17 anonim válasza:
Senki nem irányít senkit, mindenki békén hagyja a gyerekét is, meg a szüleit is.
Ez akkora csoda???
17/17 anonim válasza:
Anyukám nem tartja az apjával a kapcsolatot,anyukája már nem él.Apukám pedig nem fél a szüleitől.Ha valamiért piszkálják nem szól bele hangosan és nincsen üvöltözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!