Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez megalázó a gyerekre nézve...

Ez megalázó a gyerekre nézve vagy elfogadható?

Figyelt kérdés

A szülőddel konfliktusaitok vannak, jársz pszichológushoz. A szülő azt mondja eljön veled, elkéri a pszichológus nevét, weboldalát, majd az utolsó pillanatban lemondja, mert "neki niccs rá szüksége, ő rendben van."

Majd 3 hónap múlva kiteszi Fb-ra több ezer embernek, hogy ő elment pszichológushoz (ugyanoda, ahová a gyerekkel ment volna, de lemondta), és ennyi erővel kocsmázhatott is volna, semmi értelme, vicc, XD, és odaírja, hogy nem maga miatt ment, hanem gyereknevelés. Printscreen tesz ki a pszichológus oldaláról, innen tudja a gyereke, hogy oda ment el, amit végülis lemondott. A gyereke 32 éves.

2023. okt. 31. 21:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%

"Lehet, hogy proli szokás, de a nyilvános megszégyenítés igenis működik. "

Tenyleg? Konkrétan mit is ér el vele? Hogy őszinte legyek, ha én látnám ezt a pszichológusos tortenetet és alatta az általad ajánlott lakás eladas-nem eladás történetet konkrétan annyi lenne a véleményem róla, hogy két idióta szájboxol a ki tud nagyobb baromságot irni képzeletbeli versenyen

2023. nov. 1. 07:34
 22/26 anonim ***** válasza:
92%

07.30 működik??? Én még nem láttam olyat, hogy egy ilyen proli vislekedés után kitör a nagy családi béke, a megszégyenített hamut szórva a fejére sűrű elnézést kér a sértettől, a megszégyenítőt meg megszállja a földöntúli boldogság.

Ez sajnos szánalmas viselkedés és ebből senki nem jöhet ki jól.

2023. nov. 1. 07:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak arra jó hogy a trollok röhögjenek rajta. Valóban prolesz..
2023. nov. 1. 07:39
 24/26 anonim ***** válasza:
84%

32 évesen már 1200 km-re éltem :D, mi köze anyámnak az életemhez?

Olyan 20-22 éves kor felett illene önállósodni.

2023. nov. 1. 09:28
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

24, én 33 évesen 2500 kmre vagyok tõle, de néha felhívom, és rájövök miért költöztem el, mert nem oldotta meg a távolság az anyám személyiségét.

Sõt. Ahogy látom, öregszik, csak romlott és romlani is fog a helyzet.

Meg ugye kb 20 éves korom óta nem tud rólam semmit, és ott próbálja felvenni a fonalat, mintha az elmúlt 15 év sose lett volna. Nem hiszem, hogy mondjuk 10 év múlva hirtelen ráeszmélne, hogy mi van.

Kérdezõ, nagyon szép, hogy mentendéd a kapcsolatot a szülõddel, de sajnos ehhez két fél kell.

Tudod hogy van a mondás, leviheted a vízhez, de azt nem lehet garantálni, hogy inni is fog.

A te esetedben nem hogy nem ivott, de még azt is kiköpködte, ami már benne volt. 🤷

Hát ez van.

2023. nov. 1. 09:54
 26/26 anonim ***** válasza:
73%
Elég ciki. Anyám nekem mesélte, mint kislány az apjának, hogy elment pszichológushoz, mert tudta, hogy a családból csak én nem szarom le az önismeretet. Amit nálad csinál.., halál ciki. Egyrészt, mindenkinek szűksége van rá. Aki azt mondja nem, azt se tudja, mit csinál egy pszichológus. Amit mondott ennél sokkal rosszabb. Egy egózás, önfényezés, miközben csak leégette magát.
2023. nov. 3. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!