Ez megalázó a gyerekre nézve vagy elfogadható?
A szülőddel konfliktusaitok vannak, jársz pszichológushoz. A szülő azt mondja eljön veled, elkéri a pszichológus nevét, weboldalát, majd az utolsó pillanatban lemondja, mert "neki niccs rá szüksége, ő rendben van."
Majd 3 hónap múlva kiteszi Fb-ra több ezer embernek, hogy ő elment pszichológushoz (ugyanoda, ahová a gyerekkel ment volna, de lemondta), és ennyi erővel kocsmázhatott is volna, semmi értelme, vicc, XD, és odaírja, hogy nem maga miatt ment, hanem gyereknevelés. Printscreen tesz ki a pszichológus oldaláról, innen tudja a gyereke, hogy oda ment el, amit végülis lemondott. A gyereke 32 éves.
"Lehet, hogy proli szokás, de a nyilvános megszégyenítés igenis működik. "
Tenyleg? Konkrétan mit is ér el vele? Hogy őszinte legyek, ha én látnám ezt a pszichológusos tortenetet és alatta az általad ajánlott lakás eladas-nem eladás történetet konkrétan annyi lenne a véleményem róla, hogy két idióta szájboxol a ki tud nagyobb baromságot irni képzeletbeli versenyen
07.30 működik??? Én még nem láttam olyat, hogy egy ilyen proli vislekedés után kitör a nagy családi béke, a megszégyenített hamut szórva a fejére sűrű elnézést kér a sértettől, a megszégyenítőt meg megszállja a földöntúli boldogság.
Ez sajnos szánalmas viselkedés és ebből senki nem jöhet ki jól.
32 évesen már 1200 km-re éltem :D, mi köze anyámnak az életemhez?
Olyan 20-22 éves kor felett illene önállósodni.
24, én 33 évesen 2500 kmre vagyok tõle, de néha felhívom, és rájövök miért költöztem el, mert nem oldotta meg a távolság az anyám személyiségét.
Sõt. Ahogy látom, öregszik, csak romlott és romlani is fog a helyzet.
Meg ugye kb 20 éves korom óta nem tud rólam semmit, és ott próbálja felvenni a fonalat, mintha az elmúlt 15 év sose lett volna. Nem hiszem, hogy mondjuk 10 év múlva hirtelen ráeszmélne, hogy mi van.
Kérdezõ, nagyon szép, hogy mentendéd a kapcsolatot a szülõddel, de sajnos ehhez két fél kell.
Tudod hogy van a mondás, leviheted a vízhez, de azt nem lehet garantálni, hogy inni is fog.
A te esetedben nem hogy nem ivott, de még azt is kiköpködte, ami már benne volt. 🤷
Hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!