Jogosan vagyok kiakadva?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy apám betegesen kíváncsi és betegesen irányító személy. De olyan dolgokat csinál, hogy valahonnan lefigyeli, hogy mennyi pénzem van, aztán én felháborodok rajta, hogy semmi köze, hogy mennyi pénzem van, és ezek után még neki áll feljebb, ő van megsértődve és tart hatalmas beszédeket, arról hogy igenis joga van minden anyagi pénzügyi dolgomat tudni. Aztán mindig tudni akarja, hogy ki mit csinál pl. Kitalálta, hogy leszerelteti a szobaajtókat, hogy ne tudjuk becsukni. Ugyanekkor rém kíváncsi, hogy melyik szomszéd mit csinál, non stop leskelődik utánuk meg szó szerint nyomoz utánuk, hogy melyik mit csinál, hova megy, ki jött hozzájuk vendégségbe stb. És a hab a tortán, hogy mindig mindent ő akar irányítani. Mindenkinek az életét irányítani akarja pl mikor mit csináljak, kivel barátkozzak, mit nézzek a tv-ben. Ha egyszer valaki nem úgy csinálja, ahogy azt ő akarja, akkor szó szerint tombol, üvölt, akár tettlegességig is fajulnak a dolgok. Nagyon durva tud lenni a helyzet. Ha pl kérdeznek tőlem valamit, ő válaszolja meg helyettem állandóan a kérdéseket. Közben mindenkit csak szid, bánt. Már kezd iszonyú sok és iszonyú fárasztó lenni. Nem tudom, meddig bírom ezt még. Szerintetek mi a problémája? Mit lehet tenni? Ez nárcizmus?2023. okt. 30. 17:45
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Helyedbe menekülnék és megszakítanám a kapcsolatot apáddal. Nem normális.
2/9 anonim válasza:
Idegbeteg állat! Költözz el! Ha van lehetőséged rá, nem tudom hány éves vagy!
Sosem értettem ezt a betegesen bele szólogató embereket!
Az már beteg agyilag ha tettlegességig fizikai bántalmazásig fajul egy pitiáner dolog miatt a helyzet!
4/9 anonim válasza:
Nagyon ráér és egyedül érzi magát. Kösd le egy jó filmmel vagy könyvvel vagy a kedvenc ételével/sütijével (ha nem akarsz beszélgetni vele).
5/9 anonim válasza:
Hány éves? Nyugdíjas? Sajnos ez a viselkedés azt jelenti, hogy az agyában már nincsenek rendben a dolgok. Soha nem fog megváltozni, ha tudsz, menekülj! Ha nem tudsz, egy kirívóbb esetnél mentőt kell hívni, hogy dokumentálja legyen, hogy dühöng. Idővel gondnokság alá lehet vetetni, de az hosszú idő.
6/9 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok, apám 50
2023. okt. 30. 18:19
7/9 anonim válasza:
Akkor hamarosan a amgad ura leszel.
8/9 anonim válasza:
Sajnos nem normális viselkedés, főleg, hogy az ajtókat leszerelteti, ezzel megfoszt minden privát tértől. Még a fürdőszoba meg wc ajtót is? 🙈 költözz el 18 után.
9/9 anonim válasza:
Igen narcizmus. Apad narc.
Nezd ezeket es raismersz brlole: kontrollmania jarag mondenkire durvasag ellenorzesmania iranyitasmania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!