Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa-gyerek közös fürdés,...

Apa-gyerek közös fürdés, meddig ajánlott?

Figyelt kérdés
Már nagyon hozzászoktak a picik a közös fürdéshez de egyre kevésbé picik ugyebár. Mikor kellene megszakítani az együtt fürdést?

2023. okt. 30. 09:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem addig ajánlott, amíg senkinek sem okoz kellemetlenséget, beleértve természetesen a szülőt is.

Én szerintem apukámmal kb 5 éves koromban fürödtem utoljára, anyukámmal talán 6-7 (lánygyerek vagyok). Sosem volt kellemetlen, a meztelenség sem volt tabu később sem, de onnantól azt mondták, már nagy vagyok ehhez.

2023. okt. 30. 12:12
 22/40 anonim ***** válasza:
15%
Soha nem kellene!
2023. okt. 30. 12:30
 23/40 anonim ***** válasza:
74%
Mi van abban természetellenes amit a gyerekek láthatnak? El kéne végre felejteni ezt a középkori felfogást, hogy jujj nehogy bárki bármit lásson, mert jön a világvége.
2023. okt. 30. 14:34
 24/40 anonim ***** válasza:
21%

Egyáltalán nem kéne.

Akinél úgy volt, hogy a szülőn fehérnemű/fürdőruha volt fürdés közben, az remélem tudja, hogy akkor annak a szülőnek az nem volt rendes tisztálkodás. Pont azokon a helyeken lenne a legfontosabb, hogy ne fedje semmi fürdéskor és megtisztulhasson.

Ha meg nem volt rajta fehérnemű/fürdőruha, hát az meg azért nem oké.

Egyetlen normális megoldás, ha mindenki külön fürdik. Max. kicsi gyerekek együtt.

2023. okt. 30. 14:36
 25/40 anonim ***** válasza:
22%
Én 11-12 éves koromig fürödtem együtt apummal.
2023. okt. 30. 14:38
 26/40 anonim ***** válasza:
80%
16 hónapos kortól 9 éves korig ajánlott, intravénás használatra. Kb ilyen válasz születhet a kérdés címe alapján. A leírással együtt már tisztább a kép, de durván rossz a fogalmazás.
2023. okt. 30. 14:48
 27/40 anonim ***** válasza:
21%
El se kell az ilyet kezdeni.
2023. okt. 30. 15:02
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk körülbelül 4-5 éves koráig fürdött a lányom az apjával. Utána már valahogy egyiküknek sem volt rá igénye. Nem is fogalmaztuk ezt meg szóban, valahogy természetesen alakult ez így.
2023. okt. 30. 16:48
 29/40 anonim ***** válasza:
88%

naturista szemléletben élünk

a 21 éves lányom is jön velünk nudizni

szóval nálunk addig ameddig a gyereket nem zavarja ha zavarja szól...

eddig nem szóltak :)

2023. okt. 30. 18:42
 30/40 anonim ***** válasza:
78%

Sokan azt hiszik hogy mások ezt ezért ellenzik, mert apuka pcse ott lebeg a vízben miközben Katika/Pistike ott játszik mellette a gumikacsával...

Közben meg szimplán nem higiénikus!

2023. okt. 30. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!