Apa-gyerek közös fürdés, meddig ajánlott?
Szerintem addig ajánlott, amíg senkinek sem okoz kellemetlenséget, beleértve természetesen a szülőt is.
Én szerintem apukámmal kb 5 éves koromban fürödtem utoljára, anyukámmal talán 6-7 (lánygyerek vagyok). Sosem volt kellemetlen, a meztelenség sem volt tabu később sem, de onnantól azt mondták, már nagy vagyok ehhez.
Egyáltalán nem kéne.
Akinél úgy volt, hogy a szülőn fehérnemű/fürdőruha volt fürdés közben, az remélem tudja, hogy akkor annak a szülőnek az nem volt rendes tisztálkodás. Pont azokon a helyeken lenne a legfontosabb, hogy ne fedje semmi fürdéskor és megtisztulhasson.
Ha meg nem volt rajta fehérnemű/fürdőruha, hát az meg azért nem oké.
Egyetlen normális megoldás, ha mindenki külön fürdik. Max. kicsi gyerekek együtt.
naturista szemléletben élünk
a 21 éves lányom is jön velünk nudizni
szóval nálunk addig ameddig a gyereket nem zavarja ha zavarja szól...
eddig nem szóltak :)
Sokan azt hiszik hogy mások ezt ezért ellenzik, mert apuka pcse ott lebeg a vízben miközben Katika/Pistike ott játszik mellette a gumikacsával...
Közben meg szimplán nem higiénikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!