Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa-gyerek közös fürdés,...

Apa-gyerek közös fürdés, meddig ajánlott?

Figyelt kérdés
Már nagyon hozzászoktak a picik a közös fürdéshez de egyre kevésbé picik ugyebár. Mikor kellene megszakítani az együtt fürdést?

2023. okt. 30. 09:38
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%
szerintem nem jó együtt meztelenkedni a gyerekkel, egyáltalán nem
2023. okt. 30. 10:10
 12/40 anonim ***** válasza:
91%
Semmi probléma nincs alapból a szülővel együtt fürdéssel, a gyerekeknek értelemszerűen nincs szemérmetlen gondolatuk emögött, viszont eü és higiéniai szempontból sem ajánlott minden nap kádban fürödni (ha úgy érted, hogy vizet engedtek a kádba, habfürdővel és abban fürödnek), ilyen idős korban már bőven a napi zuhanyzásnak kellene lennie a tisztálkodási módnak. Heti egyszer, mondjuk hétvégén lehet közös móka, időtöltés, bár el nem tudom képzelni mekkora kádatok van, hogy hárman elférnek ha ekkorák már a gyerekek, na mindegy. Lassan már jön a pubertás kor, szerintem lassan a gyerekek maguktól is el akarják majd ezt hagyni, főleg ha lány(ok), azt tiszteletben kell tartani, de a helyetekben én lassan el kezdeném megszüntetni ezt (pl. erre hivatkozva, hogy most már nagyok, és a vízben ázás amúgy sem tesz jót a bőrnek, nem is tudnak rendesen megtisztulni, ideje átszokni a zuhanyzásra, ahogy a felnőttek szokták stb.).
2023. okt. 30. 10:16
 13/40 anonim ***** válasza:
56%
Ha az apuka felvesz egy alsogatyát bármeddig.
2023. okt. 30. 10:16
 14/40 anonim ***** válasza:
16%
Gondolom apuka furdödresszben van
2023. okt. 30. 11:06
 15/40 anonim ***** válasza:
11%

Furdödresszben nem gond

Hányok az ilyen naturista bio es mostoha apukáktól ”hadd legyunk természetesek ” felkialtassal

2023. okt. 30. 11:09
 16/40 anonim ***** válasza:
86%

A nyugati világban nem fogsz olyannal találkozni, hogy ez ajánlott lenne. Érdekes módon keleten felnőttek is tudnak remekül együtt fürdőzni, akár koedukált fürdőkben is, persze ez opcionális. Más kultúra, ott mások a normák, bár már ott is nagyon érződik a nyugati hatás, szóval lassan mér ezt sem lehet majd elmondani.

Vannak szerintem olyan családok a nyugati világban is, ahol nem tabu a meztelenség, és ezt természetesen kezelik. A probléma ott lesz, hogy minél nagyobbak a gyerekek, annál inkább lesz rájuk befolyással a külső hatás, lehet nyomon követni a kommenteknél, hogy van aki ezt betegesnek tartja stb. Az ilyen külső vélekedések miatt lesz érdemes lassan kivezetni a közös fürdőzéseket, ahogy a 12-es is írja, kiskamaszkorban már meglehetősen furcsán venné ki magát, nem kell fenntartani rá az igényt addig.

2023. okt. 30. 11:12
 17/40 anonim ***** válasza:
69%

nalunk 2 eves a kislanyunk.

En ezen igy el sem gondolkodtam meg.

Mindenki fürdik mindenkivel (marmint 3an vagyunk, ferjem, kicsi es en)

Neha egyedul fürdik es a kad mellett ülök vagy együtt velem vagy apjaval..

En tudom hogy rolam vannak meg fotok kb 5 eves lehettem ahol apuval fürdünk.

Talan 1. osztalytol?

A 8 eves talan mar olyan kor ahol tenyleg abba lehet lassan hagyni.

2023. okt. 30. 11:23
 18/40 anonim ***** válasza:
41%
Sohasem jutott volna eszembe, hogy a gyerekeimmel fürödjek.-jünk;Egyrészt a higiénia miatt sem, és egyébként nem tartom jónak,mint a szájra puszit sem.
2023. okt. 30. 11:46
 19/40 anonim ***** válasza:
19%

19es..

18as vagyok.

kutya bajuk nem lesz (hacsak te nem vagy herpeszes gombas stb..)

a ferjem nogyogyasz...szoval ugymond elsokezbol tudom nem kell ilyentol felni (hacsak nem ahogy irtam, nalad vannak bakteriumok vagy baj van a tisztasaggal..)

Kb koszosabb ha haza ersz gyorsan kezet mosol es ugy pelenkazod kened be a posit ;)

2023. okt. 30. 11:55
 20/40 anonim ***** válasza:
20%
Én sokáig fürödtem együtt mamával és pápával is kádban :D, de volt rajtuk fehérnemű és egyáltalán nem gondoltam semmi perverzre fel se tűnt
2023. okt. 30. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!