Apa-gyerek közös fürdés, meddig ajánlott?
Furdödresszben nem gond
Hányok az ilyen naturista bio es mostoha apukáktól ”hadd legyunk természetesek ” felkialtassal
A nyugati világban nem fogsz olyannal találkozni, hogy ez ajánlott lenne. Érdekes módon keleten felnőttek is tudnak remekül együtt fürdőzni, akár koedukált fürdőkben is, persze ez opcionális. Más kultúra, ott mások a normák, bár már ott is nagyon érződik a nyugati hatás, szóval lassan mér ezt sem lehet majd elmondani.
Vannak szerintem olyan családok a nyugati világban is, ahol nem tabu a meztelenség, és ezt természetesen kezelik. A probléma ott lesz, hogy minél nagyobbak a gyerekek, annál inkább lesz rájuk befolyással a külső hatás, lehet nyomon követni a kommenteknél, hogy van aki ezt betegesnek tartja stb. Az ilyen külső vélekedések miatt lesz érdemes lassan kivezetni a közös fürdőzéseket, ahogy a 12-es is írja, kiskamaszkorban már meglehetősen furcsán venné ki magát, nem kell fenntartani rá az igényt addig.
nalunk 2 eves a kislanyunk.
En ezen igy el sem gondolkodtam meg.
Mindenki fürdik mindenkivel (marmint 3an vagyunk, ferjem, kicsi es en)
Neha egyedul fürdik es a kad mellett ülök vagy együtt velem vagy apjaval..
En tudom hogy rolam vannak meg fotok kb 5 eves lehettem ahol apuval fürdünk.
Talan 1. osztalytol?
A 8 eves talan mar olyan kor ahol tenyleg abba lehet lassan hagyni.
19es..
18as vagyok.
kutya bajuk nem lesz (hacsak te nem vagy herpeszes gombas stb..)
a ferjem nogyogyasz...szoval ugymond elsokezbol tudom nem kell ilyentol felni (hacsak nem ahogy irtam, nalad vannak bakteriumok vagy baj van a tisztasaggal..)
Kb koszosabb ha haza ersz gyorsan kezet mosol es ugy pelenkazod kened be a posit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!