Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg fogja tudni hogy én...

Meg fogja tudni hogy én küldtem? (ajánlott levél)

Figyelt kérdés
Szeretnék küldeni egy levelet a fiamnak, de nem akarom hogy megtudja a lakcímemet, a feladó nevét, címét stb, tehát a boríték bal felső sarkát nem tölteném ki. De ajánlottal szeretném hogy biztosan eljusson hozzá. A postás ezeket a leveleket csak személyesen adja oda neki? Vagy alá kell írnia valamit? Ha alá kell írnia, ugye nincs ott a lapon hogy ki küldte, és nem tudja visszanyomozni se? Olyan nincs pl hogy csak bedobja a postaládába mint egy sima levelet?

2022. júl. 8. 01:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%
Küldesd ki futárcéggel, az a biztosabb.
2022. júl. 8. 01:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi akadályoz meg benne, ha kamu adatokat írj a levélre?
2022. júl. 8. 01:34
 3/19 anonim válasza:
94%
Postán ajánlott levelet nem tudsz úgy küldeni hogy nem írod rá a feladót.
2022. júl. 8. 04:09
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem ellenőrzi senki, hogy valós adatokat írsz-e be feladónak.
2022. júl. 8. 05:17
 5/19 BlackSword ***** válasza:
93%

Nem tudom a 4-est miért pontoztátok le, de igaza van... nem adhatsz fel ajánltottan levelet feladó nélkül...

Na most hogy az valós adat, vagy nem... de ha nem sikerül kézbesíteni, akkor ciki, ha nem valós...

2022. júl. 8. 05:47
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Az ajánlott levélhez ki kell tölteni a feladovevenyt, amin szerepelnie kell a felado adatainak, hiszen az ajánlott küldemény lényege, hogy átvétel után az értesítés erre a címre kerül elküldésre.
2022. júl. 8. 06:26
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ne küldd ajánlva - általában eljutnak a címzetthez - és ne írj a feladóhoz semmit!

Bár nemigen értem, hogy mi értelme ennek, mert nyilván a tartalmából ki fog derülni, hogy tőled származik, de te tudod!

2022. júl. 8. 07:10
 8/19 anonim ***** válasza:
53%

7!

Valószínűleg a gyerek felbontas nélkül a kukába dobná a levelet, ha látja, hogy az apjatol/anyjatol érkezett. Ha viszont nincs rajta feladó, kibontja és talán még el is olvassa.

2022. júl. 8. 07:20
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Talán.

De a Kérdező ezt azzal indokolta, hogy "...nem akarom hogy megtudja a lakcímemet,..."

2022. júl. 8. 07:36
 10/19 anonim ***** válasza:
54%

9!

A kérdés pedig konkrétan ez volt: "Meg fogja tudni hogy én küldtem?"

2022. júl. 8. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!