Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg fogja tudni hogy én...

Meg fogja tudni hogy én küldtem? (ajánlott levél)

Figyelt kérdés
Szeretnék küldeni egy levelet a fiamnak, de nem akarom hogy megtudja a lakcímemet, a feladó nevét, címét stb, tehát a boríték bal felső sarkát nem tölteném ki. De ajánlottal szeretném hogy biztosan eljusson hozzá. A postás ezeket a leveleket csak személyesen adja oda neki? Vagy alá kell írnia valamit? Ha alá kell írnia, ugye nincs ott a lapon hogy ki küldte, és nem tudja visszanyomozni se? Olyan nincs pl hogy csak bedobja a postaládába mint egy sima levelet?

2022. júl. 8. 01:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

És én pont erre válaszoltam azzal, hogy "...a tartalmából ki fog derülni, hogy tőled származik"

Most mi a fenét akarsz, de őszintén? Akármit írok belekötsz, miközben senki nem ismeri a Kérdező okát.

Na jó, ehhez nekem korán van, további szép napot!

2022. júl. 8. 07:53
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem akarja elolvasni, nem fogja. Vagy rendezd vele a kapcsolatot, beszélj vele telefonon vagy személyesen, vagy felejtsd el. Annak, hogy jól beolvasol neki, semmi értelme.
2022. júl. 8. 08:24
 13/19 NTBS ***** válasza:
27%
Írhatsz kamu nevet és címet, de a tartalmából rájön, hogy te küldted.
2022. júl. 8. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Elviszed magad vagy valakit megkérsz.

Pl környékbeli ismidnek egy nagyobb levélben elküldöd a címzett levelét.

Amúgy... Nem lenne jobb rendezni a fiaddal való dolgokat?

Vagy olyan az illető, hogy problémás és nem akarsz bajt?

Vagy ha sima levél, miért nem írod meg neki neten?

Ott nincs procedúra, se félelem, hogy megtudja címed.

2022. júl. 8. 11:48
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, a kérdes nyilván nem az volt hogy meg fogja e tudni, biztosan megutdja, de ez csak a tartalmából fog kiderülni. És igen, ha meglátja a feladót félek azonnal kidobja. Összevesztünk, a levél pont a kapcsolat rendezése érdekében íródik.

Címnek még kitalálom mit írok be.

2022. júl. 8. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Úgy akarod rendezni a kapcsolatot, hogy más feladót írsz be, vagyis azonnal hazugsággal kezded, és eltitkolod, hogy hol laksz?

Mért nem hívod fel?

2022. júl. 8. 14:47
 17/19 anonim ***** válasza:
21%

Érzelmi ingadozást nem itt kellene kiélni lepontozással, semmi rosszat nem írtak...

Gyerekes...

2022. júl. 8. 19:26
 18/19 A kérdező kommentje:

Mondja az hogy gyerekes, aki azon hisztizik hogy gyakorin lepontozták 😂

Érni fog még pár nagy pofon az élettől picikém!

2022. júl. 8. 20:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Rendeztetek?
2022. júl. 25. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!