Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell kiakadnia a szülina...

Miért kell kiakadnia a szülinapi ajándékán?

Figyelt kérdés

Anyu szeret horgolni, én annyira nem értek a témához, még mielőtt belekötne valaki, hogy nem értelmes a leíráskm. Nyár eleje óta azt mondogatja, hogy ki szeretne próbálni valamit, de ahhoz sokkal vastagabb fonál (ami nem is fonál, de nem tudom mi a pontos neve) kéne, de mindenütt rohadt drága, hát ő annyit nem adna ki érte. Szóval megleptem pár gombolyaggal, gondoltam örülni fog. Ki volt akadva, hogy hát de ez tök drága, minek kellett ez, stb.

Hozzáteszem, ő az a típus, aki ha ajándékot vesz, rajta hagyja az árcímkét, és ha nem vennéd észre, hogy rajta van, akkor kihangsúlyozza, hogy mennyibe került. Én meg hát nem, leszedemna címkét, ha kérdezik, hogy mennyi volt se mondom meg stb. És mivel leszedtem a címkét azt hiszi, hogy tök drága volt és ezen van kiakadva szerintem.

2023. okt. 29. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Én pont ezért nem veszek az én anyumnak ajándékot. Ő sem tud örülni semminek, folyton van valami baja vele: drága, nem jó, felesleges, stb. Megoldottam a dolgot: nincs ajándék, nincs min dünnyögnie. Veszek neki egy tortát azt csá.
2023. okt. 29. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki ez a te pénzed volt és örömet akkartál okozni.
2023. okt. 29. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1. Nekem még ebbe is bele tudott kötni, hogy a város legdrágább cukrászatából rendeltem a kis 8 szeletes tortát neki, és különben is bőven elég lett volna 2 szelet sütemény is a legolcsóbb helyről! Nesze neked ajándék!
2023. okt. 29. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Megmondanám neki, hogy azért, mert megérdemled, és különben is, szívesen adtam, mert örömet akartam okozni. Aztán megpróbálnám ráterelni a szót az anyagi vonatkozásról arra, amit készíteni szeretne belőle, hátha belelkesedik tőle.
2023. okt. 29. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb nem kell neki venni semmit.
2023. okt. 29. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Én ilyenkor mindig azt mondom, hogy nagyon akciósan vettem, ne aggódjon miatta
2023. okt. 29. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Én azt mondanám, hogy örömet akartam vele szerezni, sajnálom, ha nem sikerült.

Ha kicsit is normális, akkor ettől elszégyelli magát.

2023. okt. 29. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem kell neki venni ezek után. Ha ilyen bunkó.

Én mondjuk a szemébe mondtam volna -mint tettem is a saját szülőmmel az x. húzása után -, ezek után ne várjon tőlem ajándékot - semmit, soha.

2023. okt. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!