Lassan depressziós leszek a szüleimtől.! Mit kéne tennem? Valaki segítsen?
Figyelt kérdés
Állandóan vernek és megaláznak a testvéreim előtt, bármit teszek, csak a hibát keresik benne, nem tehetem azt, amit akarok, mert megmondják, hogy mit és hogyan csináljak, vagy inkább csinálHATok, mert választásom sincsen és egy vallást is rám erőltetnek. Bármikor, mikor megpróbáltam tenni ez ellen, és megkértem őket, hogy ne kelljen járnom, hetekre elvették a telefonomat és azt mondták, hogy de igen, akkor is járnom kell. És még ha ez nem lenne elég, a barátaimat is szelektálni akarják, pedig nincs egy olyan barátom se, aki mondjuk elvinne bulizni, inni, stb, sőt, ilyeneket nem is akarok soha se csinálni.!2023. okt. 28. 18:40
11/17 anonim válasza:
5-ös: szerinted normális, hogy színjátszásra biztatod a kérdezőt??
Hazugságra, képmutatásra? Ha lehet valami lélekölő, akkor az, ha valaki nem élheti meg a lelkiismeretét.
12/17 anonim válasza:
Nyomj be a telefonodon egy hangrögzítőt, amikor érzed, hogy basztatva leszel, vagy tedd zsebre, vagy valami polcra egy könyv mögé, majd amikor ott hagynak, menj érte, és vidd el egy családsegítőnek. Azért beteges, hogy valakit arra kényszerítenek, hogy járjon templomba. A hitet nem lehet erőltetni amúgy se.
13/17 anonim válasza:
Nálunk volt ilyen diák. Kettő is . Az egyik beköltözött a koliba. A családsegítő intézte neki.
A másik cifrább, ott feljelentés is volt, és kiemelték a családból egy időre.
14/17 anonim válasza:
Pedig ezt a két évet valahogy ki kell bírni :S
15/17 anonim válasza:
Rokonok, nagyszülők nincsenek?
Parkapcsolat kialakítása esetleg egy idősebb emberrel, akinek már van lakása? Otthonról minél surgosebben menekulnod kellene.
Mi az a vallás, amire kényszeritenek, ha nem indiszkrét a kérdés?
16/17 anonim válasza:
15.: Inkább ne adj olyan tanácsokat egy gyereknek hogy felnott emberekkel legyen párkapcsolatba. Pedofil “párkapcsolat” nem megoldás semmire sem, csak rosszabnál rosszabb dolgok törtennének.
17/17 anonim válasza:
16: Ha az az idősebb ember megbecsülné és szeretné a kérdezőt, akkor miért lenne pedofil a párkapcsolat? Amúgy haho, 14 éves korától mindenki azzal kefél, akivel csak akar, vagyis nem igazán beszélhetnénk pedofiliáról eleve. Nyilván alapesetben én sem javasolnám ezt, de itt a kérdező krízishelyzetben van, sürgősen kiutat keres. Ráadásul a bántalmazó egyelőre a családja, nem holmi ismeretlen pedofil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!