Miért akarnak ennyire kitenni a szüleim hogy ha önállóan nem tudnám eltartani magam?
31 éves vagyok , hagyományos állásom sosem volt, a discordon vagyok moderátor több szerveren is amiből havi 250ezret keresek, hagyományos mókuskerék munkát meg sosem dolgoznék. Meg amúgy is utálom az embereket, mindent elkerülök, csak akkor lépek ki a házból ha valami hivatalos ügyet kell intéznem 2-3havonta.
Viszont apám ki akar tenni nagyon, meg folyamatosan szid hogy nincs is valós állásom , meg barátnőm se volt még (online párkapcsolatban vagyok 3 éve , de ezt nem fogja fel) és kihal velem a család. Egyedül meg nem akarok lenni mert akkor nem lenne ki főzzön én meg nem tudok. Bevásárlás is zavar mert akkor emberek közé kéne mennem ha egyedül laknék..
Most komolyan egy 31 éves embernek kellene magyaráznom, hogy miért gáz ennyi idősen mamahotelben élni?
Kérlek mondd, hogy csak trollkodsz
A szüleidnek viszont nem nagy élmény, hogy még mindig a nyakukon vagy.
Költözz össze a netes kapcsolatoddal
Mert egy életképes, önmagát menedzselni tudó felnőttet akarnak belőled nevelni?
Én erre tippelnek...
Hát akkor tanulj, keress egy állást IT területen, azzal bőven többet kereshetsz, mit 250, és végezhető otthonról.
Mi lesz veled, ha nem élnek majd a szüleid? Még főzni sem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!