Hogy mondanád el a 18 éves lányodnak, hogy nem akarod élete végéig eltartani, ha rossz pályát választ?
nem akarlak élete végéig eltartani, ha rossz pályát választasz
Ha neki ez a vágya, legyen tanár, de neked nem kell eltartani öt. Másrészt meg ha más helyre megy, ahol nem érzi jól magát, akkor sem igazán fog elöbbrejutni, ugyanúgy maradhat nálad.
Nem tanár vagyok, hetero vagyok, 27 éves vagyok, anyámékkal lakok és 270 a nettóm.
Na ehhez mit szóltok? Szívinfarktust ne kapjatok!
Fú bmeg, micsoda válaszok XD Egyébként én is ismerek leszbikus pedagógust, egyáltalán nem ördögtől való dolog:D
Kérdező. Mutass rá, hogy amíg ez a kormány marad, addig a pedagógusok helyzete nem fog rendeződni. Elég megnézni a pedagógusok jelenlegi követeléseit és hogy ebből mennyit vett egyáltalán ofntolóra kormány. (Segítek, egyet sem).
Aztán mutass rá a politikai palettán arra a pártra, amelyik leválthatná a jelenlegit. Azaz ne mutass sehova, mert ilyen jelenleg nem létezik.
VOnjátok le a logikus következtetést ebből a két infóból.
Szép pálya a pedagógia, de már maguk a pedagógusok is az tmondják, hogy ne gyertek ide, nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!