Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerek szemszögèből nèzve...

Gyerek szemszögèből nèzve milyen èrzès ha apukàd párja veled egyidős vagy hasonló korú mint Te?

Figyelt kérdés

Tekintsük el attól , hogy adott esetben 30 èves nő nem gyerek de ugye az apjának ugyanúgy gyerek.

És van egy párja aki mondjuk ugyanennyi idős az 50es korosztâlyú férfinak.

Mi a vèlemènyetek tapasztalatot ok?

2023. okt. 24. 11:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%

10:ezt nem így kell felfogni.

Egy fiatal lányra nem úgy nézel, hogy a lányom lehetne. Biztos fiatalító érzés, nem tudom.20as éveim elején volt egy 43eves pasim. A lánya 18volt.

Persze eszem ágában sem volt a családi bemutatkozás. De én sem úgy gondoltam rá, hogy apu.

2023. okt. 24. 15:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 19 évesen 38 éves barátnőm volt, anyám 1 évvel volt nála idősebb :)).

A haverjaim szerint is nagyon jól nézett ki, jó volt vele beszélgetni is.

Anyám nagyon ellenezte, de aztán legjobb barátnők lettek. Mikor szakítottunk, jól össze vesztek és nem beszéltek.

Majd eltelt kb 15-16 év és építkeztem egy faluba. Már vagy fél éve ott laktam, mikor felfedeztem, hogy 100 méterre lakik tőlem. Mint kiderült ő évekkel azelőtt költözött oda. Amúgy alig ismertem fel, nagyon megváltozott.

2023. okt. 24. 15:44
 13/21 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon megváltozott, vagy az otthonkában nem ismerted fel? :)

Ha a ffi fiatalabb nekem az fura. Fordítva nem.

2023. okt. 24. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Apám felesége közelebb áll hozzám korban, mint én a közös gyerekeikhez :)

Akár a nővérem is lehetne, én nagyon csípem.

2023. okt. 24. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

Otthonkája nem tudom van-e neki. Irodai alkalmazott volt mindig is, úgyhogy elég csinosan öltözködik. Hirtelen nagyon sokat öregedett, picit hízott is, de ahhoz képest 53-54 körül van simán 60+ ránézésre. Ami érdekes, mert mikor összejöttünk mindenki azt hitte 30-35 körül van (én is). Hogy magamról is írjak rosszat: akkoriban nagyon sportos és izmos kinézetem volt, kockás has meg minden. Arányosan és is híztam annyit mint ő :)

Szerintem kevés 18-20 éves srác van, aki ne vonzódna a 30-40 közötti nőkhöz.

2023. okt. 24. 16:21
 16/21 Szervizmérnök úr ***** válasza:
81%

8."Szerintem nagyon szánalmas, amikor valaki ennyire képtelen szembenézni azzal, hogy már eljárt az idő felette."

Ez nagyon buta felfogás, ha tapasztaltabb leszel, majd megérted.

Ha te is olyan alkat leszel, hogy fiatal vagy idősebb nők egyaránt szimpatizálnak, nem érted.

2023. okt. 24. 16:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Asszem elég tapasztalt vagyok már mindjárt 50 évesen.
2023. okt. 24. 17:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Èn lesz4rtam,mert nem tartottam a kapcsolatot apámmal.

Az apai nagymamám pletykált mindig róluk. Állítólag teljesen apámhoz öregedett a csaj. Nem sminkelhetett, nem járhatott el sehova, stb..melltartót se hordhatott. 🤔

Kitartott a nő, cserèbe pedig lett egy háza (ráiratta apám).

2023. okt. 24. 17:24
 19/21 anonim ***** válasza:
42%

"Szerintem nagyon szánalmas, amikor valaki ennyire képtelen szembenézni azzal, hogy már eljárt az idő felette."

És a hozzád hasonló internethuszárokon kívül ki dönti el, ki az aki felett eljárt az idő?

Nekem 30 évesen volt 45 éves nőm, testileg jobb volt mint a korábbi 20-on éves csajaim. Sokkal sportosabb, izmosabb volt, jobban adott magára. Gondolkodásban is sokkal inkább állt közel hozzám mint a korábbi fiatal csajaim.

2023. okt. 24. 20:21
 20/21 anonim ***** válasza:
31%
És a hozzád hasonló internethuszárok miért akarják megszabni, hogy kinek mi legyen a véleménye bébi? Nekem ez. Szánalmas kapaszkodás az öregedés ténye ellen az egész. Közel 50 évesen én pl. nem kapadozok a 20 évvel fiatalabb pasasokért, mert van kellő önkritikám. Lehet jobban néznek ki, mint az öregebbek, de ez kva kevés babám. A gond az, hogy ezeknek a szánalmas öregedő fasziknak max. ennyi az igénye, hogy fiatal pina legyen. Az mindegy milyen ember, csak jóval fiatalabb legyen, mert már erre is nehezen áll fel a szottyadó farkuk.
2023. okt. 24. 20:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!