Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van rossz kapcsolatom...

Ange de la mort kérdése:

Miért van rossz kapcsolatom anyával?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én mindig próbálok törekedni arra, hogy a lehető legjobban cselekedjek mindig, illetve, hogy megfeleljek neki, de valahogy még sem jön össze.

Akármit csinálok, azzal csak rögtön a "baj" van... Példának okáért:

Ma fel húztam egy fekete-lila "kockás" rövid egyberuhát, fekete harisnyával, emi szerintem nem nézett ki rosszul. Persze ő rögtön jött azzal, hogy ez túl "sötét" és minimum egy rózsaszín harisnyát kéne húznom hozzá ahhoz, hogy elfogadható legyen... Én persze szépen elmagyaráztam neki, hogy már nem vagyok 10 éves, illetve az ő kedvéért a saját stílusom a ellentétben hordok piros, kék, lila ruhákat (kivéve rózsaszínt...) annak ellenére, hogy én így nem érzem jól magam...

Persze ezek után rögtön jött az

"én még is, hogy merek neki visszapofázni, miközben amíg ő "eltart" addig nekem semmi beleszólásom ebbe az egészbe...

Persze a szobám ócsárolása sem volt kihagyhatatlan, leszólta a túl sok "sötét" meg csipke holmit, a kereszteket, meg kb mindent amit csak talált...

KB fél órás a szobámban kutatás után(miután kidobált mindent a földre, persze megjegyezte,hogy "kupi" Van)

Ki jelentette, hogy ő pontosan tudja, hogy én miket csinálok... (Amit még most sem értem mire gondolt... Iskolába megyek, haza jövök, tanulok... Nem csinálok semmit......)

Ezen kívül semmi házi munkát nem végzek, pedig ő nem egyedül lakik itt. Mindent ő csinál... Stb... Miközben én már elmosogattam 2-ször, felporszívóztam az egész lakást, ráadásul még az ebédet is én főztem... De ez nem elég neki.... Ezek mellett persze megvolt a szokások "te egy kis senki vagy" mondat, ami nem tudom miért de valahogy nagyon rosszul esik....

Tudnátok valahogy segíteni, hogy hogyan javíthatnék a kapcsolatunkon? Mit csináljak máshogy? Hogyan felelhetnék meg neki?

2023. okt. 23. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Jézusom, ha ez komoly kérdés, akkor bolond vagy!

Ilyen embert minél ellőbb ott kell hagyni és teljesen megszakítani vele a kapcsolatot, amint megteheted! A lehető leghamarabb menj dolgozni és keress pénz, hogy ott hagyhasd.

2023. okt. 23. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

Most nem azért, de ha nem szereti rajtad az ilyen (tényleg furcsa, morbid) góth stílust, akkor te honnan szerzel ilyen ruhákat, kiegészítőket, szobadíszeket?

Csúnyán beszél veled az biztos, aki nem szép.

Ha ennyire kevésnek érzi a segítséget, akkor kérdezd meg mit kéne segíteni, és akkor tényleg nem jogos ha piszkál.

2023. okt. 23. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Minek erőlteted, nem akar jobb kapcsolatot.
2023. okt. 23. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Sehogy. Minél hamarabb el kell költözni, amint lesz valami szakmád, és úgy rácsapni az ajtót, hogy évi 1 ünnepnél többet ne láthasson. Gonosz, alja ember. Akkor is, ha az anyád. Van ilyen.
2023. okt. 23. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem akarlak elkeseríteni, de ő nem fog változni. Az ő szülei hogyan bántak vele? Valószínűleg így.

Anyám êvekig minden nap lekurvázott, kb 14 éves koromig vert....Tartom vele a kapcsolatot, kisfiamat imádja. Most verés és kurvázás helyett hazugságokat terjeszt rólam és a férjemről a többi családtagnak. Tesóim nem hiszik el, de akik nem láttak soha a színfalak mögé....

2023. okt. 24. 00:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Apukáddal milyen a kapcsolatod? Lehet érdemesebb vele építeni, nem anyukáddal, akinek nem tudsz megfelelni. Esetleg ő tudna puhítani anyudon?

Félő, hogy anyukáddal soha nem lesz jobb, legalábbis amíg ott laksz vele. Próbálj meg vele beszélni, pontosítani miket vár el tőled és fordítva is (nagyon nem fair a cuccaidat széthányni, meg bizonyos hangnemet megütni egy másik emberrel, főleg, ha a gyerek a másik), de a helyedben nagy reményeket nem fűznék hozzá. Minden kapcsolat két oldalú, nem múlhat csak rajtad, és ezt el kell fogadni, még akkor is, ha nagyon fáj.

Egyetemre ha akarsz menni, a helyedben az ország másik felére jelentkeznék csak.

Nagyon sajnalom, hogy ilyen :/

2023. okt. 24. 00:50
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Mondd meg neki, hogy a bacatlanságából eredő frusztrációját ne rajtad vezesse le. vegyen aegy vibrátort attól megnyugszik
2023. okt. 24. 01:23
 8/9 anonim ***** válasza:
24%
Mert nő. 45 felett ilyenek.
2023. okt. 24. 06:12
 9/9 anonim ***** válasza:
És mért nincs annyi önbecsülésed, 5-ös, hogy ne tartsd vele a kapcsolatot? Házhoz mész a pofonért? Odatartod a másik orcádat is?
2023. okt. 24. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!