Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen anya az, aki azt...

Milyen anya az, aki azt kívánja, hogy rakjanak ki az albérletből?

Figyelt kérdés
Nem fogadja el a párom, kígyót békát kiabál rám. Mindenféle szemét mocsoknak elhord. Akármennyire utálja a párom, így szerintem egy anya nem beszélhetne a lányával. A tisztelet nem egyoldalú, kétoldalúnak kéne lennie.

2023. okt. 21. 11:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%

Minden éremnek két oldala van, meghallgatnám őt is.

Barátnőm felnevelt, egyetemre járatott egy lanyt, akit ovisként fogadott örökbe. Hálából a lány cseszett tanulni (persze koliba nem , albi kellett neki), ahova, mint egy év után kiderült beköltöztette a naplopó pasiját is. Mindenféle kamu mesével több pénzt kért az anyjától, nem mondta el, hogy abbahagyta az egyetemet...

Amikor az anyja megtudta, befejezte a pénzelését, és ott is elhangzott, hogy ha kiraknak, majd hazajössz...

Szóval csak a te meséd alapján nem ítélkeznék.

2023. okt. 21. 13:26
 12/19 A kérdező kommentje:
De nekem nem ezt mondta, anyám. Hanem azt, hogy reméli kiraknak. Azt nem akarná, hogy hozzájuk költözzek. A párom dolgozik nem naplopó,de nem szimpatikus neki. Azt sem akarja, hogy gyerekem legyen, mert szerinte a mostani helyzetbe ne szüljek.
2023. okt. 21. 13:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Meg gondolom annak a lánynak az anyja olyat nem mondott a lányára, hogx egy utolsó szemét.
2023. okt. 21. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Csak egy példát tudnál írni,hogy mi nem tetszik anyádnak a pasidon?

Én saját környezezemben tapasztaltam olyat,hogy a pasi egy züllött alkoholista és drogos volt. A lánnyal vetetett mindent is. Az anyuka próbálta védeni a lányát ettől az embertől. De a lány annyira szerelmes volt,hogy észre sem vette miben van. És ki volt a hibás? Az anya.

Tehát van oka anyádnak fújni a barátodra? Kérlek őszinte legyél,legalább magaddal.

2023. okt. 21. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

Aztán nehogy anyukádnak legyen ám igaza!

Nagyobb tapasztalat, nagyobb emberismeret: lehet olyat lát a pasidban, amit te a rózsaszín ködtől nem veszel észre.

Rosszul fejezi ki magát, de az ember sok mindent mond ha tehetetlennek érzi magát.

2023. okt. 21. 15:14
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

"mert szerinte a mostani helyzetbe ne szüljek"

Ha azon izgulsz, hogy kitesznek az albérletből, akkor biztos itt van az ideje a gyerekvállalásnak, igaz?

2023. okt. 21. 15:15
 17/19 A kérdező kommentje:
Én nem izgulok azon, hogy kitesznek az albiból. Anyám kívánsága volt ezt. Igen valóban nem játszotta meg a párom magát amikor találkozott velük, cigizett és sörözött. De anyam nyilván 3 diplomás gazdag embert akarna nekem.
2023. okt. 22. 13:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem jól fejezte ki magát, mindenféle szar szemétnek elhordott engem.
2023. okt. 22. 13:05
 19/19 A kérdező kommentje:
Megivott egy sört, de ugye anyám mindenkiben a rosszat látta. Annak örülne, ha csak vele tudnék foglalkozni, ezért neki mindenki ellenség.
2023. okt. 22. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!