Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen apàról?

Figyelt kérdés
Kaptam szolgàlati lakàst, de inkàbb egy minigarzon. Nincs benne konyha, szoba külön, hanem egy légtérben van kialakítva kb minden. Van egy pàrom màr jóideje, a legtöbb időm vele töltöm. Apàm azt kérdezte, hogy na és mekkora a lakás, mert ő minden hétvégente itt hétvégi vendég akarna lenni. Tudni kell róla, hogy 66 éves, antiszociàlis, nincsenek baràtai, sem baràtnője, anyutól még gyerekkoromban elvàltak. Anyu azért ment el tőle, mert sosem szerette, csak főzött, takarított, mosott rà, ellàtta a hàziàllatokat, csak ennyire kellett neki anyu is. Az az érzésem, hogy apu csak ràm akarna telepedni, az se érdekli/ zavarja, hogy van egy pasim, és mondjuk vele lennék, hanem ő ezt képzelte el, majd én eltartom, meg mindent megcsinàlok neki. Szerintetek normàlis?
2023. okt. 19. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod. Nem, nem normális.
2023. okt. 19. 18:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális az ilyen
2023. okt. 19. 18:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, hogy mivel szolgálati lakás, csak alkalmazottak tartózkodhatnak ott. Ha egyszer odaengeded, soha az életben nem szabadulsz tőle meg. Jól látod, hogy csak rád akar telepedni.
2023. okt. 19. 19:00
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Úgy érted hogy aszociális inkább
2023. okt. 19. 19:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Normálistól messze van.
2023. okt. 19. 19:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem
2023. okt. 19. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Indoklásként, hogy miért nem mehet oda, nagyon jó ötletnek tartom, amit fentebb írt egy válaszoló, hogy szolgálati lakásba nem fogadhatsz senkit.

Jöjjön el egyszer-kétszer (hétközben?) megnézni és ennyi, nincs tovább.

2023. okt. 19. 19:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem normalis! En nem engednem oda a lakasomba, se azt, hogy kihasznaljon. ;-)
2023. okt. 19. 20:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Neeem
2023. okt. 19. 20:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális de ezt te is tudod pontosan jól. Nem tudom hogy van-e neki valamilyen hobbija vagy akármi, de egy kicsit kitekinthetne a világba mert neki sem fog jót tenni ez az elzárkózom a világtól. Azt meg nem várhatja el hogy te kiszolgáld mindennel.
2023. okt. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!