A lányom nagyon furán viselkedik, arra gondoltam, hogy magánnyomozót fogadok fel, ez így szerintetek korrekt?
Nem is értem, miért nem bízik benned.
Rólam is állítottak olyan dolgokat, hogy nem tudtam, sírjak, vagy nevessek, de sokat elmond, hgoy te ismeretleneknek hiszel a gyereked helyett.
Ha van egy kis esze, amint tud, megszakítja veled a kapcsolatot.
Ülj le a lányoddal egy nyugodt beszélgetésre, de nagyon vigyázz arra, hogy ne emeld meg a hangod és ha ő emelné meg, akkor nyugodtan mondd meg neki, hogy nem veszekedni akarsz, hanem beszélgetni.
Ha kiabálni fogtok egymásra, csak rosszabbodik köztetek a viszony.
Ha 16 éves, nyugodtan le ülhetsz vele beszélgetni.
Őt kérdezd meg, ne idegeneknek hidj!
Vagy, aki ezt állítja bizonyítsa be!
16 évesen furán sminkel, ez nem tudom miért meglepő. De az se fura hogy gondok lehetnek egy tinivel.
Ettol fuggetlenul nem tudatjuk hogy mibe keverték bele. Lehet kábítószer stb. Én a prostitúció simán elhiszem, ha tudnátok mennyi lány hazudta magat többnek a koránál. Nem mintha 14 felett illegális lenne a szex, igazából csak a prostitúció az. De tényleg sok fiatalt belevisznek.
Nyilvanvolt előzménye a bizalmatlanságra, de nem biztos hogy a kérdező hibájából. Nem tudhatjuk.
De nem értem hogy érted azt hogy "korrekt". Olyan mintha nem ismernéd a szó jelenteset. Vagy azt akarod kérdezni hogy helyesen teszed-e? Ha van rá pénzed akkor tedd, legalább tisztán látsz. Már csak az a kérdés hogy mit fogsz tenni ha kimerült hogy igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!