Meleg fiús szülők! Nektek milyen a kapcsolatotok a fiatok párjával?
Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 11:35
1/6 anonim válasza:
sajnos meg sosem hozta haza. en orulnek neki, az apja szerintem nem...ettol fel a fiam is. A fiam 19 ,orvosira jar de otthon lakik. 1 eve arulta el nekunk a helyzetet.
2/6 anonim válasza:
Gondolom az se midnegy hogy tizenéves vagy 30+ felnőtt stb.
3/6 anonim válasza:
Semmilyen, nem is ismerjük ki az
4/6 anonim válasza:
19 évesen, szerintem még ha heteró, akkor se kell nagyon komolyan venni a gyerek párját.
De vannak olyan házasságok is, ahol ünnepekkor vagy még akkor se látják az anyóst, apóst.
Ha orvosira jár, akkor jó eséllyel nehéz lesz párkapcsolatot fenntartani.
Az is lehet van párja, pár hónap múlva megunja, hogy sokat kell tanulnia, nincs ideje rá, stb.
Fiatal, nagyon ritka a melegeknél ilyen korban a tartós párkapcsolat, de azt kell mondanom idősebb korban is ritka
Ha meg még azt is érzi, hogy kényelmetlen az apjának, lehet haza se fog vinni soha senkit!
5/6 anonim válasza:
Én a másik oldalról tudok nyilatkozni. Mi 13 éve vagyunk együtt, és én az ő szüleivel nagyon jó viszonyt ápolok, az anyukája jár hozzánk hetente többször is, legutóbb megmutattuk neki hogy működik a TikTok. 65+ de nagyon modern a nő. Bír engem az első pillanattól fogva. Apjával ritkábban találkozunk, de vele sincs gond. Az én szüleim nem tudják, hogy mi a helyzet velem, velünk. Ugyan találkoztak a párommal, haverként lett bemutatva, de nem voltak lenyűgözve. Tovább nem erőltettük a dolgot. Remélem sose tudják meg az igazságot rólunk, mert tönkretenné őket, lévén, hogy az életszemléletük keragadt 1976-ban. 32/f
6/6 anonim válasza:
5-ös. Márpedig előbb-utóbb az ilyen dolgokat megtudják az emberek és el is kell mondani. Lehet a szüleid is tudják, csak túl maradiak hogy erről beszélni lehessen velük. Megér-e ennyit a színjáték? Előbb-utóbb szembe kell nézniük a valósággal, ha meg ettől "tönkremennek" az az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!