Miért kell emiatt lenézni a saját családomnak? 25/F
Figyelt kérdés
Már évek óta azt hallgatom, hogy bátyám mindig jobb, mindent jobban tud nálam, ráadásul diplomája is van, én meg "csak" egy szobafestő vagyok. Valahogy mindig éreztetik velem, hogy kevesebbre tartanak. Egyszer konkrétan hozzám vágták, hogy nem vagyok olyan okos, mint a bátyám. Illetve hogy teljesen más körökben mozgunk, én mindenféle jött-ment emberekkel dolgozom együtt, bátyám meg normálisabbakkal és ez sokmindent elmond a kettőnk közötti különbségről stb.2023. okt. 16. 21:33
11/15 anonim válasza:
Nyugodtan megmondhatod szüleidnek, hogy te sosem fogsz éhenhalni, mindig lesz munkád, ugyanis a szakemberek lassan kihalóban vannak..
12/15 anonim válasza:
Az én párom is "csak" szakmunkás (géplakatos), de többet keres, mint a legtöbb diplomás. Arról nem is beszélve, hogy 12 évig külföldön dolgozott és kb. úgy élt a fizujából, mint a királyok. Neked nem opció a külföldi munka?
13/15 anonim válasza:
Miért tartod olyan emberekkel a kapcsolatot, akik lenéznek?
A "mert a szüleim" olcsó kifogás, de nem érv.
14/15 anonim válasza:
Azért ez nagyon bántó. Okosabb, jobb körökben mozog, és? Ők hol mozognak? 20 évig csak diplomasokkal dolgoztam, most már nem, hát fele izgalom 😃
Azért ha festő kell, kit hívnak?
15/15 anonim válasza:
Menj el kulfoldre dolgozni. Remelem nem veluk elsz…. Undorito szulok. Sokunknak ilyen szulei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!