Mit tegyek ha akármennyi házimunkát meg csinálok meg mindent amit a szüleim kérnek ,de mégis azt mondják ,hogy sose csinálok semmit és lusta vagyok csak mert szeretek feküdni és néha elfelejtek elmosogatni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 16:12
11/15 anonim válasza:
10-es respekt. Általánosban az egyik osztálytársam anyja volt ilyen mániás, szinte sose mentünk hozzájuk hiába hívott a fiú, mert utáltunk ott lenni. Mindig figyelni kellett nehogy rálépjünk a küszöbre, mert az anyja kiakad, ha folt van a küszöbön. Egyszer másnap a suliban mondta, hogy az anyja kiakadt, mert kakaót talált a pulton, ugyanis kakaót ittunk. Mivel ilyen kattant volt ezért persze mindig vigyáztunk, meg nyilván a házigazda is figyelt, hogy ne legyen veszekedés. Fú, ez már 20 éve volt, de azóta is néha eszembe jut, hogy vajon mikor költözött el otthonról, mert gyerekként valami rémes lehetett ezzel együttélni, hogy minden mini koszból, sőt egyáltalán a normális élettel járó dolgokból cirkusz van. És akkor ez egy 60m2-es panellakás volt szóval nem is az, hogy mennyit kellett robotolni, hogy rendben legyen tartva.
12/15 anonim válasza:
Hát mondd meg nekik mennyi mindent megcsináltál stb stb. Állj a sarkadra egy kicsit. Ne más igazolja azt le hogy hát igen neked van igazad, mert biztos sokmindent megcsinálsz, de ez csak rinya, én ilyet meg se engednék a szüleimnek.
13/15 anonim válasza:
Majd ha eléred a regisztráció korhatárát, leszarod a véleményüket, és nem azért fogsz házimunkát végezni, hogy az ő tetszésüket elnyerd, hanem azért, mert rájössz, hogy értelme van.
14/15 anonim válasza:
Én is azt javasolnám, amit az első válaszoló: írd össze minden nap, miket csináltál, aztán ha pampognak, told az orruk alá. Ha meg kritizálnak az elvégzet feladat miatt, közöld, hogy "oké, akkor lehet helyettem megcsinálni, ha ennyire nem tetszik".
15/15 anonim válasza:
Kérdező, nálunk is ez volt. Mit tettem? Leszrtam. Ennyi... De ezek után tudod ki csinálna meg bármit is.
A RÁM eső részt, természetesen, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!