Nehéz időkben ha nem áll mellettem a családom jobb ha nem is erölködöm?
Decemberben házasodtam volna össze a párommal de végül szakítottunk és mivel kismama vagyok jobbnak láttam ha inkább hazaköltözöm a szüleimhez.
Sajnos ez rossz döntés volt nem állnak mellettem és szinte kényszerítenek menjek vissza a páromhoz. Bármit teszek az nem jó, így fogtam magam és egy félkész házba költöztem be ahova még nem igazán akartam.
Nincs senkim a szüleimmel nagyon sokáig próbáltam megjavítani a kapcsolatom de már úgy érzem felesleges. Jobb ha nem erölködöm tovább?
10
Segítséget nem, de tanácsot kértem vagyis feltettem egy kérdést.
És valóban butaság volt amit írtál hisz itt az én és a szüleim kapcsolatáról volt szó te pedig teljesen másról kezdtél beszélni.
De mindegy.
13
Nem gondoltam, hogy esküvő helyett szakítok majd, albérletbe meg nem akartam menni mert azt a pénzt is a házra szerettem volna költeni amiben most vagyok.
A nagymamámé volt ez a ház de fel kell újítani, jelenleg még a fűtés sem jó. Nem vagyok gazdag de nincsenek anyagi gondjaim, viszont meg kell gondolnom mire költök két kisbaba mellett. Nem a nyakukra költöztem én fizettem nekik mindent nem élősködni mentem oda!
1
Igen igazad van, inkább a gyerekekre fogom azt is költeni.
14-esnek írtam az utolsó mondatom.
Közben beszéltem a szüleimmel.
Odadták a cuccaim a volt páromnak," mert úgyis vissza megyek hozzá".
Nem megyek vissza hozzá de most mehetek a dolgaimért az exemhez.
Tényleg kár volt azt hinnem a családomhoz fordulhatok.
Szomorú helyzet. Költözés külön.
Amúgy mi újság feléd?
Ikrek
Nagyon hosszú út volt még teherbe estem.
Külön élek a gyerekek születésére a ház is kész lesz úgy ahogy, aztán majd utána rendezkedek tovább
Nem foglalkozom a szüleimmel azóta össze is vesztünk.
Az exem is olyan amilyen, csak a gyerekek dolgai miatt vagyok hajlandó beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!