Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ha egy apukának egy nevelt és egy saját gyereke van, de alkalmakkor, például lány-fiúgyerekek világnapján csak a saját gyerekét posztolja ki a Facebookra vagy az Instagramra, akkor az anyuka megsértődik, ha a nevelt gyerekéről nem tesz ki képet?

Az egyik ismerősöméknél nemrég született közös baba, a nőnek már van egy 10 éves lánya az előző férjétől, és a baba is kislány.

Viszont a nő új férje a lánygyerekek világnapján csak a saját lányát, a kisbabát posztolta ki, hogy ő az egyedüli csodás lánya, köszöni szépen a feleségétől, stb.

Na de ezzel nincs semmi baj, hanem azon gondolkodtam, hogy az anyuka ilyenkor nem sértődik meg? Hiszen azért a 10 éves lányt is legalább nevelt lányának odaírhatta volna.

2023. okt. 13. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Jajj odaírhatta volna, kiposztolhatta volna.... szerintem eleve lelkileg sorvadás, amikor a felnőtt emberek instagramon akarják mutogatni a "szeretetüket", mert valódira nem/mérsékelten képesek. Miért kell a családot, gyereket, újszülöttet online mutogatni? Ezen kellene megsértődni, félni, hogy a másik érzelmileg sérült...A többi részletkérdés.
2023. okt. 13. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezzel egyetértek, nem értem amúgy hogy a mai világban miért lett divat ez a "még ki sem bújt ez a baba az anyja hasából, de már 500-an likeolták a posztomat.." szokás.

Értem én, hogy hatalmas boldogság egy kisbaba, és az emberek örömüket lelik abban, ha megosztják a hírt az ismerőseikkel, de akiket említettem a leírásomban, az anyuka majdnem 2 naponta layoutokat szerkeszt a kisbabáról úgy, hogy egy képen több kép is van róla, és posztolgatja ki hol Facebook sztoriba, hol a hírfolyamba.

Úgyhogy nem tudom, hogy miért nem elég egy hónapban egyszer kiposztolni a babáról/kisgyerekről egy képet.

2023. okt. 13. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi semmit nem posztolunk róla. Egy képem van kint, az is olyan amin a kis arca nem látszik.

Büszke vagyok rá, mutogatnám is hogy milyen szép kislányom van, de ő egy külön egyeniseg, majd ha akkora lesz eldönti hogy akar e képet kitenni vagy sem.

A kérdésre a válaszom, pedig az hogy személy kérdése. Vagy érdekli a feleségét vagy nem. Az is kérdés hogy mióta van az életükben, mióta neveli, neveli e, hogy tekintenek a lánnyal egymásra (mint apja lánya, vagy mint két haver, vagy esetleg semlegesen, rossz kapcsolat).

2023. okt. 13. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenen besértődni elég gyerekes.
2023. okt. 14. 00:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nölj már fel..
2023. okt. 14. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lánygyerekek fiúgyerekek világnapja nekem alapból óvoda. Egyrészt. Másrészt az én fiam az én fiam, a férjem kisfiát is nagyon szeretem, de ő nem az én gyerekem és vica versa. Nem sértődnék meg ha a férjem, amennyiben posztolna ilyen fasságot, csak a saját fiát tenné ki, sőt. Meglepődnék ha az enyémet is kitenné.
2023. okt. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!