Mi a véleményetek?
Ha egy apukának egy nevelt és egy saját gyereke van, de alkalmakkor, például lány-fiúgyerekek világnapján csak a saját gyerekét posztolja ki a Facebookra vagy az Instagramra, akkor az anyuka megsértődik, ha a nevelt gyerekéről nem tesz ki képet?
Az egyik ismerősöméknél nemrég született közös baba, a nőnek már van egy 10 éves lánya az előző férjétől, és a baba is kislány.
Viszont a nő új férje a lánygyerekek világnapján csak a saját lányát, a kisbabát posztolta ki, hogy ő az egyedüli csodás lánya, köszöni szépen a feleségétől, stb.
Na de ezzel nincs semmi baj, hanem azon gondolkodtam, hogy az anyuka ilyenkor nem sértődik meg? Hiszen azért a 10 éves lányt is legalább nevelt lányának odaírhatta volna.
Ezzel egyetértek, nem értem amúgy hogy a mai világban miért lett divat ez a "még ki sem bújt ez a baba az anyja hasából, de már 500-an likeolták a posztomat.." szokás.
Értem én, hogy hatalmas boldogság egy kisbaba, és az emberek örömüket lelik abban, ha megosztják a hírt az ismerőseikkel, de akiket említettem a leírásomban, az anyuka majdnem 2 naponta layoutokat szerkeszt a kisbabáról úgy, hogy egy képen több kép is van róla, és posztolgatja ki hol Facebook sztoriba, hol a hírfolyamba.
Úgyhogy nem tudom, hogy miért nem elég egy hónapban egyszer kiposztolni a babáról/kisgyerekről egy képet.
Mi semmit nem posztolunk róla. Egy képem van kint, az is olyan amin a kis arca nem látszik.
Büszke vagyok rá, mutogatnám is hogy milyen szép kislányom van, de ő egy külön egyeniseg, majd ha akkora lesz eldönti hogy akar e képet kitenni vagy sem.
A kérdésre a válaszom, pedig az hogy személy kérdése. Vagy érdekli a feleségét vagy nem. Az is kérdés hogy mióta van az életükben, mióta neveli, neveli e, hogy tekintenek a lánnyal egymásra (mint apja lánya, vagy mint két haver, vagy esetleg semlegesen, rossz kapcsolat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!