Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy a francba csináltam a...

Hogy a francba csináltam a lányomból ilyen elkényeztetett hisztérikát?

Figyelt kérdés
Én nevelésem, igen, de egyszerűen nem tudok rájönni, hol rontottam el. Huszonéves. Bejön a szobájába egy poloska, szedjem le. Oké, leszedem, mit tudok tenni. De ma volt, hogy újfent bejutott egy, én felálltam a létrára. A poloska lejjebb esett az ablaküvegre, mire a lányom, aki egyébként is három méterre van, ugrik egyet hátra és olyat felsikoltott, hogy a rossz hallású fülem majdnem leesett a helyéről. Csöndre intettem, de ő csak hajtogatta, hogy szabaduljak már meg attól a dögtől, közben meg hajtogatta, hogy nem elkényeztett, hanem ,,**rvára félek!". A félelem egy dolog, de ez nem normális. Egy ilyen apró lénytől mit kell így hisztizni? És mit csináljak, hogy normálisabban viselkedjen?
2023. okt. 12. 17:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%

EZ nem hiszti, hanem fóbia.

KOMOLY orvosi segítségre van szüksége.

Te meg érzéketlen vagy. Azért, mert neked nincs ilyen fóbiád - el se tudod képzelni, hogy másnak lehet. Gy.k: ez egy BETEGSÉG.

2023. okt. 12. 18:20
 12/29 A kérdező kommentje:
Komoly orvosi segítségre emiatt? Jót nevetek. Azt elhiszem, hogy fél, de hogy orvosi segítség, az már nevetséges. Járjon szakemberhez, hogy bátorítást kapjon egy bogár likvidálására? Én már óvodás kora óta mondom neki, mégis mindig ezt játszuk el. Majd amikor talál munkát, vesz magának poloskairtó aeroszolt. Azt leszámítva, hogy előttem ne fújkálja, mert büdös, azzal egész jól megvan. Csak hát a napokban kifogyott, a kiesésem miatt meg most nem adok ki pénzt ilyen luxusra.
2023. okt. 12. 18:28
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

Nézd: ha te ... szóval, ha nem értesz hozzá, az nem azt jelenti, hogy nem létezik a probléma.

Kérdezz pszichológust, ha nem hiszed.

Ilyen viselkedéssel ez már valóban súlyos mentális probléma, nem egyszerű félelem.

2023. okt. 12. 18:49
 14/29 A kérdező kommentje:
Kérdezhetek pszichológust, akkor sem gondolom kevésbé hülyeségnek. Nem kell ehhez agyturkász. Mire jönne rá? Elsuhant a gyerek arca előtt egy poloska és úristen, ez életre szóló traumát okozott neki? Ha magától úgy dönt, felőlem mehet, úgy osztja be majd a pénzét, ahogy akarja.
2023. okt. 12. 18:53
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom, nem irigylem a csajt a családja miatt..

Lehet fűződik valami rossz emléke a poloskákhoz, azért ilyen

Vagy csak alapból fél tőlük, és akkor mi van?

"Én még lányt nem láttam így fo.ni bogártól"

Hát igen, hisz köztudott hogy minden ember egyforma

2023. okt. 12. 18:54
 16/29 anonim ***** válasza:
65%

"Kérdezhetek pszichológust"

De ugye nem fogsz, jól sejtem?

Ritka egy érzéketlen ember vagy. Ugye elképzelni sem tudod, hogy másféle emberek is létezhetnek, mint te?

Egy fóbia sok mindentől kialakulhat, de itt ez most mindegy: MÁR OTT VAN.

De egy gyógyítható, CSAK pszichológus kell hozzá. Magától NEM FOG meggyógyulni.

Gondolom, utálod a lányod, és ha esetleg meghalna, nem biztos, hogy elmennél a temetésére, mert minek?

Az eddigi írásaidból ez jött le.

2023. okt. 12. 18:58
 17/29 A kérdező kommentje:
Seggfej. Imádom a lányomat, az elmúlt huszonévemet rááldoztam, hogy felneveljem. Megteremtettem neki amit lehetett, hogy amikor én megdöglök, mert s.ar az egészségem és a redvás anyai ágtól semmit nem lehet várni érdeklődési szinten sem, apai ágon meg már csak én vagyok, kihaltunk, és teljesen egyedül marad az életben, legyen milye. Nem sok, de amit ki tudtam hozni hozni kihoztam, nem lesz hitele, lesz egy kicsi és olcsó fenntartású lakása, amiben vagyunk, így ha nagyon okádék munkát talál, akkor is ki lehet okoskodni, hogy minden ki legyen fizetve és ne haljon éhen. Nekem már olyan régóta mindegy a sajátom, de előtte még ott az élet. Tereltem, hogy ne legyen életképtelen, de amióta nem kisgyerek, a jószándék és a segítő élettapasztalat lepereg róla, ha ordítok sem hajlandó meghallani, egyik fülén be, másikon ki, pedig általában mindig az a dolgok vége, hogy vagy én mondjam meg, most mi lenne jó, vagy zömében inkább hallgat, jó neki a sz.r is.
2023. okt. 12. 19:11
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

Hát akkor tényleg gondok vannak, mivel teljesen más természet, mint te, te meg egyetlen szót se értesz belőle, de nem is erőlteted meg magad, hogy megértsd.

Akkor tényleg csak annyit tudok mondani, hogy adjál neki tanácsokat, vigyázz rá, meg szedj össze annyi pénzt, amennyit csak tudsz.

Ez is valami, a többit meg neki kell majd megoldania.

2023. okt. 12. 19:14
 19/29 anonim ***** válasza:
45%
Velem ne foglalkozzon senki, én csak kommenteket olvasnj jöttem :3
2023. okt. 12. 19:25
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

"Megteremtettem neki amit lehetett"

De egy aeroszol megvétele, vagy egy minimális empátia fájna, mi?

"20 éve neveled", de még mindig nem fogtad fel, hogy egy gyerek nem a te agyadat birtolokja, ebből kifolyólag nem olyan, mint te

2023. okt. 12. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!