Hogy a francba csináltam a lányomból ilyen elkényeztetett hisztérikát?
EZ nem hiszti, hanem fóbia.
KOMOLY orvosi segítségre van szüksége.
Te meg érzéketlen vagy. Azért, mert neked nincs ilyen fóbiád - el se tudod képzelni, hogy másnak lehet. Gy.k: ez egy BETEGSÉG.
Nézd: ha te ... szóval, ha nem értesz hozzá, az nem azt jelenti, hogy nem létezik a probléma.
Kérdezz pszichológust, ha nem hiszed.
Ilyen viselkedéssel ez már valóban súlyos mentális probléma, nem egyszerű félelem.
Jézusom, nem irigylem a csajt a családja miatt..
Lehet fűződik valami rossz emléke a poloskákhoz, azért ilyen
Vagy csak alapból fél tőlük, és akkor mi van?
"Én még lányt nem láttam így fo.ni bogártól"
Hát igen, hisz köztudott hogy minden ember egyforma
"Kérdezhetek pszichológust"
De ugye nem fogsz, jól sejtem?
Ritka egy érzéketlen ember vagy. Ugye elképzelni sem tudod, hogy másféle emberek is létezhetnek, mint te?
Egy fóbia sok mindentől kialakulhat, de itt ez most mindegy: MÁR OTT VAN.
De egy gyógyítható, CSAK pszichológus kell hozzá. Magától NEM FOG meggyógyulni.
Gondolom, utálod a lányod, és ha esetleg meghalna, nem biztos, hogy elmennél a temetésére, mert minek?
Az eddigi írásaidból ez jött le.
Hát akkor tényleg gondok vannak, mivel teljesen más természet, mint te, te meg egyetlen szót se értesz belőle, de nem is erőlteted meg magad, hogy megértsd.
Akkor tényleg csak annyit tudok mondani, hogy adjál neki tanácsokat, vigyázz rá, meg szedj össze annyi pénzt, amennyit csak tudsz.
Ez is valami, a többit meg neki kell majd megoldania.
"Megteremtettem neki amit lehetett"
De egy aeroszol megvétele, vagy egy minimális empátia fájna, mi?
"20 éve neveled", de még mindig nem fogtad fel, hogy egy gyerek nem a te agyadat birtolokja, ebből kifolyólag nem olyan, mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!