Hogy a francba csináltam a lányomból ilyen elkényeztetett hisztérikát?
A lány is túlreagálja, amit okozhat az alaptalan, túlzott félelme a bogártól. De a lányok egyébként is jobban félnek az ilyen lényektől.
Viszont ez még nem utal elkényeztetettségre. Ő maga is mondta, hogy fél. És a fóbiák között van bogaraktól való félelem is.
Elhiszem, hogy neked ez túlzott reakciónak tűnik, de a fóbia felnagyítja a félelmét, így sokkal rosszabbnak éli meg, mint egy átlagos ember.
Próbálj megértőbb lenni, és örülj, hogy csak a bogarak miatt "hisztizik", és más miatt nem. Megértés és türelem. Aztán majd elköltözik és nyugtod lesz.
Sajnálom, hogy ilyet kell írnom, de ezt a nevelés dolgot tényleg elrontottad.
Az a helyzet, hogy az embereknek meg kellene tanítani, hogy bizony az élővilág nem az emberekért van. Teszem azt példának vegyük a szúnyogokat.
Azt lecsapja, ha rászáll a kezére? Gondolom, igen. Meg kellene barátkoznia a gondolattal, hogy a büdösbogarat is ugyanúgy le kell csapni, mint a szúnyogokat.
Na jó, a módszer egy kicsit eltér, mert senki nem szereti, ha büdös lesz tőle a keze, de például a reklám újságok lapjait remekül lehet használni erre.
És agyon kell csapni, mert ha csak simán kitessékeled az otthonodból, akkor lerakja a petéit, és legközelebb kétszázan másznak be majd.
Nekem fiam van, és retteg kicsi kora óta az összes repkedő bogártól.
Ezt nem nevezném hisztinek.
Van, hogy én, vagy éppen barátnője mentjük meg 🤣
Szó szerint retteg ha egy betéved hozzá a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!