A szülők miért hiszik azt, hogy csak akkor szexel a tini lányuk, ha együtt alszik a barátjával?
Figyelt kérdés
Napközben nem lehet szexelni?
Illetve lehet ufo vagyok de én aludtam már úgy exemnél tiniként hogy nem feküdtünk még le :D
2023. okt. 9. 15:25
31/41 anonim válasza:
Na ez jo kerdes! De lehet valami berögzodés lehet,mert az én csajom is csak este akar pörögni.
32/41 anonim válasza:
Vagy csak este a saját otthonomban nem akarok idegent kerülgetni jófejségből.
Nekem az itthonlét és a társasági élet külön történet.
33/41 anonim válasza:
De dugtok otthon? Vagy csak a pasinál? De az is lakás. nem mindegy hol dugtok? Dugtok, és ez a lényeg. Hogy csináljátok? Hangosan nyögtök? :)
35/41 anonim válasza:
Mellesleg akit tilatanak az valószínű kitörésből vagy simán önszántából is megfogja tenni amit akar. Nem kell álszent szülőként lenni, mindannyian voltunk gyerekek, átéltük valamilyen szinten pontosan ezt. Sőt a mi időnkben még kevesebb évesen is volt szex és akkor mi van? Sőt valahol még külön szoba se volt, és azt ne mondja senki hogy az normális volt mert a szexet is lehet állatként nyomni...
36/41 anonim válasza:
Mert a legtöbb szülő be gyöpösödött de azt nem tudják, hogy felesleges bármit is megtiltani egy gyereknek mert minnél jobban tiltják annál jobban csinálni akarja a gyerek az adott tiltott dolgot!!!
37/41 anonim válasza:
36
Te is inkább írni tanultál volna meg 🤣
39/41 anonim válasza:
"Mellesleg akit tilatanak az valószínű kitörésből vagy simán önszántából is megfogja tenni amit akar"
Mit, ott fog aludni a másiknál?
Nem érted, hogy tiltják, hanem az ottalvást?
40/41 anonim válasza:
Én jelenleg azt nem értem amit te próbálsz kommunikálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!