A szülők miért hiszik azt, hogy csak akkor szexel a tini lányuk, ha együtt alszik a barátjával?
Figyelt kérdés
Napközben nem lehet szexelni?
Illetve lehet ufo vagyok de én aludtam már úgy exemnél tiniként hogy nem feküdtünk még le :D
2023. okt. 9. 15:25
11/41 anonim válasza:
Nem hiszik azt, csak egy tini iskola időben aludjon otthon.
12/41 anonim válasza:
Nem azért nem engedném az ottalvást nálunk, mert akkor ezzel megakadályozom a szexet (ami nyilvánvalóan nem lehetséges), hanem mert nem akarom a barátját/barátnőjét kerülgetni a lakásban este/éjszaka. Ez van, rugalmatlan vagyok, a lakás meg kicsi.
13/41 anonim válasza:
Nem hiszik. Csak nem akarnak egy kvázi idegent kerülgetni az otthonukban, vagy nem akarják, hogy az ő lányukat kerülgesse más a sajátjában. Tiniként nem kell pasinál aludni
14/41 anonim válasza:
Az a buta, aki azt hiszi, hogy azt hiszik. ;)
Miért hinnék azt?
De mivel nappal is lehet, miért kell éjjel is?
Aludjon mindenki szépen a saját kis ágyában. Nappal, lehetőleg akkor, amikor a szülők nincsenek otthon, meg lehet azt csinálni.
15/41 anonim válasza:
Ennek a fordítottja is igaz: a gyerek nem tudja elképzelni a szüleiről, hogy szexelnek, mígnem bebizonyosodik. A szex egyébként nemcsak az európai kultúrában számít némileg tabutémának.
16/41 anonim válasza:
Mert az a leglogikusabb, hogy akkor és ott basztok, ahol/amikor nem nyitnak rátok.
18/41 anonim válasza:
Most ezt azért írtad ki hogy megmutasd mekkora császár vagy mert van ki megdugjon?
19/41 anonim válasza:
17 évesen felnőttnek érzik magukat:D persze közben meg egy levelet nem tud feladni :D
20/41 anonim válasza:
Mert az a normális dolog, hogyha szexelnek.
És a buszon amúgy se tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!