Honnan tudhatom, ha a lányom már nem szűz? Hogy mi van a szerelmi életében?
Téged miért nem az érdekel, hogy hogyan halad a tanulásban, vannak-e egyéb gondjai, örömei, vágyai, céljai?!
Semmi közöd a nemi életéhez, még ha az anyja vagy, akkor sem.
Majd, ha kérdése lesz, akkor szóba hozza.
hát ez kínos téma a szülőkkel
nehéz ügy.
Én annyit tudok hogy sok lány már 15-16 évesen elveszti.
nem akarok okoskodni de 19 évesen már lehet régóta nem szűz! statisztika.
csak 1-et lehet mondani légy elfogadó
25/f
Nézd, ha ez a bizalmi viszony nem alakult ki, akkor már nem is fog. Örülj, hogy jól tanul, hidd el, megvan a magához való esze.
Ha az agyára mész a kérdéseiddel, annál jobban be fog zárkózni, nyomulásnak veszi majd. Legyünk őszinték, ha nem kölcsönös a nyitottság, igaza is lesz.
A lányod ebben az értelemben felnőtt, tartsd tiszteletben. Törekedj jó viszonyra, hogy az "Jézusom, anyaaa" minél kevesebbszer hangozzon el, hidd el, nem örömében mondja.
Attól, hogy tudsz róla, ha esetleg nemi életet él, mi változik? Valószínűleg tudja, hogy hogyan működik a biológia, egy nem várt terhesség meg attól függetlenül is összejöhet, hogy te áldásodat adod-e a szerelmi életére vagy sem.
Amúgy én nem vagyok szülő, de amikor tini voltam (egyébként teljesen konszolidáltan éltem) anyám hasonlóan szeretett tudni a privát dolgaimról, olyannyira, hogy beleolvasott levelezésembe, amikor naplót írtam, abba is. A vége az lett, hogy még annyit sem mondtam neki el, mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!