Szerintetek megfelelő nevelés ha anyukám olyanokat mond nekem hogy olyan pofot ad hogy a szemem összeakad, meg hogy úgy megver hogy a vér elönt?
Figyelt kérdés
#megverés #anykám
2023. okt. 5. 11:30
11/19 anonim válasza:
Ebben az esetben rossz nevelés, hogy egyáltalán eljutottál a tiszteletlenség ezen fokáig.
12/19 anonim válasza:
Azért a lepontozásokból látszik a magyar társadalom mentális állapota.
13/19 anonim válasza:
Miért kérdező, az megfelelő viselkedés a szülővel szemben, hogy ha nem kapod meg rögtön amit akarsz behisztizve elmész mint egy 5 éves?
14/19 anonim válasza:
Akármi történt köztetek, így nem illik beszélni a gyermekkel. Anyád idegbajos. Bizonyára ő is a szüleitől tanulta el.
16/19 anonim válasza:
14es, miért a kérdező nem idegbajos? behisztizik mert mondják neki nincs pénz étteremben zabálni.
17/19 anonim válasza:
Bármi ilyen kijelentés elfogadhatatlan, ha meg tényleg megüt az megbocsáthatatlan. Ez az, amiben biztos vagyok, hogy soha nem fogom bántani a gyerekemet, nem véletlenül, engem is megvertek párszor és hát ja, mondjuk úgy, hogy ne beszélgetünk mindennap.
18/19 anonim válasza:
17es aztán majd pislogsz ha a fejedre nő. Nem azt mondom hogy bántalmazni kell, de ha olyan hisztis tini lesz mint a kérdező, nem fog ártani neki egy-két atyai
19/19 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!