Vannak itt közöttetek olyan elvált anyukák, akivel válás, szakítás óta nem él a gyermek? Miért alakult így?
Figyelt kérdés
Nekem 2 gyermekem van két külön kapcsolatból, és a kisebbik a közös az apukához került. Nem lett odahelyezve, és odaítélve, hanem valamiért az apukához, anyóshoz húzott. Nem tudtam akkor ezt megakadályozni. Természetesen folyamatosan látogatom, és költök rá. A nagyobbikat én neveltem fel. Ő egy autista, fogyatékkal élő gyermek. Mit gondoltok az ilyen esetekről. Mennyire ítélitek el.#gyerek #Apukánál
2023. szept. 29. 14:49
11/12 anonim válasza:
Az én fiam pici korában mentünk szét az apjával, ő mindig is az apját imádta 12 éves korában elengedtem, menjen, nincs sértődés, ugyanúgy tartottuk a kapcsolatot, csak én lettem onnantól a vasárnapi anyuka. Aztán 1,5 év elteltével a fiam sírva hívott, hogy most menjek érte. Összepakolt, elhoztam, visszaállt minden a régi kerékvágásba az apjával.
12/12 anonim válasza:
A fiam 16 volt mikor külön költöztünk.Az apjával maradt mert sajnálta egyedul hagyni.Meg azt mondta nem hajlando egy idegennel élni .Ezt az uj páromra gondolta.Nekem akkor rosszul esett ez nagyon.Igaz napi szinten taliztunk ,de mégsem olyan volt.Aztán az apjával kb.egy évet bírt ki,mert alkesz és sokat veszekedtek.Végre hozzánk költözott.Nagyon jol meg vannak az uj párommal,aki már a férjem.Elfogadta teljesen .Ennek már 9 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!