Vannak itt közöttetek olyan elvált anyukák, akivel válás, szakítás óta nem él a gyermek? Miért alakult így?
Miért kéne elítélni?
Az apa is ugyanúgy szülő, igazán kiveheti a részét a gyereknevelésből.
Attól, hogy nem egy háztartásban laktok még te vagy az anyja, azt írtad, hogy törődsz is vele, mi lenne ezzel a probléma? Szerintem csak túlaggódod, egyeltalán nem elítélendő:)
Elítélni? Ugyan.
De gondolom nem véletlenül unatkozva kérdezed. Nekem a kisebbik "beteg", a nagyobbik húz apához, de nálam van többet.
Teljesen sok mindent el tudok képzelni miért alakult nálatok az, ami.
Nem tudom hány éves a kisebbik gyereked, de ha most esetleg olyan helyzetben vagy, hogy már könnyebb neked és megoldható, hogy nálad aludjon, ha nálad van vele tudj foglalkozni, akkor bátran vesd föl ezt és próbáljatok ki egy új rendszert. Remélem támogatna benne azért a volt férjed is.
Igen, a családban: anyuka masszív alkoholista évek óta, az elvonót, pszichiátriai kezelést elutasítja.
Még szép, hogy nem maradhatott nála a gyerek, de felügyelt láthatása van kétheti egyszer.
Persze közben állandóan drámázik, hogy milyen szmét mindenki, ő a jaj szegény, stb. stb, de a gyerek nem is látta józanul szinte.
Vszeg - remélhetőleg - sohasem kap felügyeleti jogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!