Akit rendszeresen bántalmazta valamelyik szülője tini korában, az felnőttként meg tud bocsájtani neki?
Figyelt kérdés
Olyan szintű bántásra gondolok, ami azért nem hagy nyomot a testen.
Például hajhúzás, kisebb ütés, stb...
2023. szept. 26. 11:11
11/14 anonim válasza:
Meg kellett érnem sok mindent az életben, hogy megértsem Apámat. A verést ma sem tudom elfogadni, de már nem számít. Sokkal fontosabb a tudat, hogy mennyire akarta azt, hogy nekem jó legyen az életben, még akkor is, amikor ellenálltam és emiatt elfajultak a konfliktusok.
F/63
12/14 anonim válasza:
Én is kaptam verést apámtól, leginkább kisgyerek koromban. Kamaszkoromban már nem vert, bár természetesen voltak konfliktusaink. Emlékszem a verésekre, de nem annyira érdekel már, mert alapvetően szerető és gondoskodó apa.
Békében vagyunk egymással, már csak azért is, mert súlyos beteg, sajnos nincsen sok hátra neki már.
13/14 020310192051759397 válasza:
Engem nagyon sokat vert apám és szexuálisan zaklatott, alkoholista volt. Már 20 éves vagyok de még mindig nem jutottam túl rajta. Én nem tudtam megbocsájtani apámnak.
14/14 anonim válasza:
Nem engem rengeteget vertek. Hála nekik odáig jutottam hogy a párom ha hirtelen nyúl felém össze húzom magam mert félek, pedig ő soha nem bántott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!