Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek jobban? Ha egy tini srácnak (15-16-17 éves) bajsza van, vagy ha rendszeresen borotválkozik?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 22:25
1/11 anonim válasza:
A tiniknek annyi bajsza van max, hogy egy szösztelenítő hengerrel leszedem, szóval mi a kérdés?
2/11 anonim válasza:
Ha borotválkozik. Elég később, ha már van rendes arcszőrzete van.
4/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, akármilyen kevés a bajsza, szerintem ronda. De persze kinek mi.
5/11 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha borotválkozik.
6/11 anonim válasza:
Nekem jobban bejön, ha borotválkozik.
7/11 anonim válasza:
A bortováltakat én is jobban szeretem
8/11 anonim válasza:
Egy ilyen fiatal fiúnak idetlen szokott lenni. 18L
9/11 anonim válasza:
Bar fiú vagyok, de azért válaszolok. Én ritka igénytellennek és gusztustalannak tartom azt a pár szál bajusznak csúfólt szőrt. Szóval kb 3 naponta borotválkozok
10/11 anonim válasza:
Azt, ha esze van. Meg szíve. A bajusz mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!