Válás óta Apa miért nem törődik semmivel és senkivel? Csak az ívás fontos neki egyedül.
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 19:03
11/29 anonim válasza:
Mert alkoholista azért csak az érdekli.
12/29 anonim válasza:
Pontosan ahogy 11 mondja. Meg is jutalmazták a "szakemberek". Tiszta sor, itt a közönség mindenhez is ért.
13/29 anonim válasza:
Mert alkoholista. Eddig is az volt, csak esetleg zugivó.
14/29 anonim válasza:
Ja, eddig is az volt, ennyiből megmondod...
Kérdező, kíméld magad. Keress egy rokont, akiben megbízol, vele beszéld meg, hogy hogyan tudnátok rajta segíteni.
15/29 anonim válasza:
Ha csak simán nem foglalkozna senkivel pl a családból akkor azt mondanám örül hogy új életet kezdhetett! De mivel iszik gondolom összeomlott, mert gondolom nem örömébe iszik mert de jó most már vedelhetek kedvemre mert szabad vagyok mint a madár!
16/29 anonim válasza:
15.vagyok:
Viszont ha előtte is ivott esetleg azért volt válás akkor nem tudom sajnálni mert elérte amit akart...
17/29 anonim válasza:
"ha előtte is ivott esetleg azért volt válás akkor nem tudom sajnálni"
Hát pedig akkor is csak pont ugyanannyira alkoholbeteg...
18/29 anonim válasza:
17# Nem azt mondom hogy az ivás megoldás a gondokra! De másabb mikor csóri ember alkoholba menekül mert mondjuk el vált...Vagy alapból ivott és nem tanult a rosszból és ugyan azt folytatja...
19/29 anonim válasza:
Azért folytatja, mert beteg, nem azért, mert "nem tanult a rosszból". Segítségre van szüksége.
20/29 A kérdező kommentje:
előtte ritkán ívott csak egy két sört azt se minden nap de mióta válás volt csak ez az egy érdekli
2023. szept. 23. 19:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!