Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy baleset esetén...

Normális, hogy baleset esetén se állnak ki az emberért a szülei?

Figyelt kérdés

A lényeg, családi vállalkozásunkban dolgozok rakodtam a kisteherautót, itt elestem, és a hátamra estem, begörcsölt a hátam, rendesen beállt most is fájt, földről nem tudtam felkelni percekig. Anya amikor meglátott, nem hogy segített volna elkezdett ordítozni ennyire ,béna sz@r gyereke van, egy utolsó semmirekellő féreg, béna nem akar dolgozni stb stb.. Még rengeteg csúnyaszóval. Ahelyett ,hogy felsegített volna még ordítozott percekig felettem, amikor a földről alig bírtam felkelni. Rendesen be van csípődve a hátam alig birok menni, odahaza hazaértünk, nevelőapám meghallotta, akkor is dolgoznod kell, nem szabad pihentetni, meg hozz egy vödör vizet, ha lepihenek, mert ilyet nem szabad pihentetni, lusta féreg ganéj vagyok, senki sehol nem jegyzik a nevem, egy petyhüdt kaka vagy, kidobnálak a háztól, máskor is rakodtál el vagy agyalva a hülyeségeiden, hülye gondolataid vannak, hülye vagy stb stb...

Kérdezem, 26 éves vagyok, és normális-e hogy elestem becsípődött annyira a hátam, hogy még most is alig élek, és ezért a lehető legmocskosabban aláznak, meg mindennek lehordanak a szüleim? Ez normális emberi reakció-e? Hogy ha valaki segítséget vár, inkább ordítoznak felette?

Csak én sérültem meg a történetben.

2023. szept. 22. 08:56
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem normális.
2023. szept. 22. 09:02
 2/29 A kérdező kommentje:

Még most mondom nevelőapámnak be van csípődve, alig birok menni erre ő, azért mert lusta ingyenélő vagy, senki vagy, nem állsz meg előttem.

Meg kikockáztam a hajam, erre meglátta mekkora undorító fejem van, undorító, mint egy sz@rházi csavargó csöves, mondom nekem ez tetszik, nem érdekel anyád jó hogy meg nem látta mekkora undorító gyereke van, ezért utál bárhova menni, mert szégyennek tart téged.

2023. szept. 22. 09:10
 3/29 anonim ***** válasza:
98%
Persze, hogy nem normális, de ezt te is tudod. Miért nem költöztél még el 26 évesen?
2023. szept. 22. 09:18
 4/29 anonim ***** válasza:
29%
Egyáltalán nem normális, de ne meséld, hogy ennek nincs előzménye. Nem lehet véletlenül, hogy 26 évesen a nyakukon laksz és nincs munkád, ezért ők kénytelenek fizikai alkalmazni, és még azt is sza..rul csinálod, ezért még ilyen esetekben is csak azt látják, hogy ki akarod húzni magad a munka alól, és nem hiszik el, hogy tényleg bajod van?
2023. szept. 22. 09:36
 5/29 anonim ***** válasza:
17%
Nem hiszem el, hogy 26 évesen valaki képes ilyet kérdezni...
2023. szept. 22. 09:37
 6/29 A kérdező kommentje:
Szüleim vállalkozásában dolgozok, és ezért ők alkalmaznak. Nekem ez a munkahelyem.
2023. szept. 22. 09:38
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Költözz, válts munkahelyet.
2023. szept. 22. 09:44
 8/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez a munkahelyed, akkor 90%-os táppénz, illetve ha még fenyegetnek is, abból feljelentés és per is lehet. Vagy azért nem annyira komoly munkahely ez?
2023. szept. 22. 09:44
 9/29 anonim ***** válasza:
96%
El kell menni dolgozni - NEM anyuciék vállalkozásában, bármilyen rhadtul kényelmes ;) -, és lelépni otthonról, amint tudsz.
2023. szept. 22. 10:02
 10/29 anonim ***** válasza:
92%
Az a nagyon nemnormális, hogy te ilyen minőségű embereknél dolgozol. Magadra vess, kizárólag rajtad múlik, kivel veszed körül magadat 8 éve felnőttként.
2023. szept. 22. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!