Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Külön élő gyerekek mikortól...

Külön élő gyerekek mikortól járnak maguktól a másik szülőhöz?

Figyelt kérdés

Nálatok a gyerekek hány éves korában alakult át a 'láthatás' - mondhatni - kötelezettségéből, a gyerek saját igénye szerinti 'látogatássá'?

(Amikor ugye már nem az egyedül maradt szülő hurcolja a gyereket, mint ahogy az indult és szokássá vált, hanem már természetesebb módon, a gyerek kedve, és igénye szerint történik mindez. Megbeszélik, hogy pl. holnap/ma átmenne, felül a gyerek a tömegközlekedésre, és meglátogatja a szülőt, akár ott is alszik 1/2/x napot)

2023. szept. 20. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen az alap kapcsolat.
2023. szept. 20. 22:04
 12/14 A kérdező kommentje:

10. hsz-re válasz:

Pont azért csak pár darab, mert 2 nap miatt szó szinte megduplázni a ruhatárat azért luxus lenne.

Fehérnemű, zokni, pizsama, otthoni ruha az természetes meg még pár napnyi ruha - gondolom.

2023. szept. 21. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell megduplazni a ruhatarat. De azert apuka a sajat gyerekenek nyugodtan bevasarolhatna basszus. Nem is ertem tenyleg, hogy ezen mi a kerdes?

Ruhak, pipere cuccok kellenek, alap igeny, nem luxus, ha tetszik, ha nem.

Elvalt szulok eseteben pedig az is alap, hogy a gyerek kenyelmesen erezze magat mindket helyen szerintem. De kezdem azt hinni, hogy en elek buborekban.

Halat adok a szuleimert, mert habar elvaltak, teljesen normalisan neveltek igy is es apam teljeserteku szulo volt, meg akkor is, ha amugy nem nala laktam. Viszont nagyon gyakran mentem es aludtam ott.

2023. szept. 21. 16:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Persze. Volt idő, hogy itt is volt nagy ruhatár, de automatikusan leredukálódott, mert a jó darabok valahogy szép lassan eltűntek innen :-)

Ami különben meg érthető, mert 7 napból 5-ben nem tudja őket hordani, minek itt porosodjanak. Így elkezdték inkább onnan mindig áthozni azt a párat, amit majd hordani akartak a következő napokban.

De a megoldás erre tényleg ez, ha nem akar az ember folyton hurcibálni. Ennyi.

Igen, mindkét helyen érezze jól magát, de ott pl. külön szoba van, itt meg együtt vannak.

Meg ott kisebb a kontroll, itt meg folyton itthon az apjuk. Érted, egy kamasz mennyire imádhatja, ha folyton otthon az apja, meg délutántól a nője is :)

Nem összehasonlítható helyzetek.

2023. szept. 21. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!