Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik úgy a lányom,...

Miért viselkedik úgy a lányom, mintha terhes lenne?

Figyelt kérdés

Én lehet paranoid anya vagyok, de a lányom állandóan a hasát fogdossa amikor megkérdeztem, hogy fáj mi a baj. Annyit mondott, hogy így neki jó érzés, nem fáj. Aztán lerázott, ment dolgára.

Ma milánói volt az ebéd a kedvence, majd elkezdett öklendezni tőle, mert nem jó. Pedig teljesen ugyan olyan mint mindig.

Van párja, 4 éve a lányom 19 éves, de még velünk él és esti iskolába jár. Kicsit aggódom, úgy gondolom, hogy az anyjaként elsőnek kellene legyek akinek szól.

Én gondolom túl?

2023. szept. 18. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezed meg tőle?

Nekem mielőtt megjön, előző héten konkrétan óránként meg bírnék enni egy elefántot is. Azon a héten meg amikor megjön csak annyit bírok enni, amennyi az életbenmaradáshoz kell. Sok kajától akkor én is rosszul leszek. Szóval...kérdezd meg!

2023. szept. 23. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
31%
Anyuka kérdezzen rá,hogy menstruál,esetleg betegségben szenved vagy terhes lett?anyuka lemondásai alapján,terhes.kérdező gondolj vissza al ányoddal valo terhességedre,hogy ilyen tüneteid voltak-e
2023. okt. 19. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Kiderült a dolog?

nov. 3. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!