Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért nem értik meg,...

Szüleim miért nem értik meg, hogy most nem mennék hozzájuk 3 hónapig a vonatpótlás miatt?

Figyelt kérdés
Másfél havonta 1x szoktam hazaugrani látogatni őket, ami elég nagy nyűg, de gondolom jól esik nekik. Láttam, hogy a fő vonalat felújítják, és mivel köztudott, hogy a MÁV Európa egyik legrosszabb vonattársasága, a pótlóbuszozás borzalmasan lenne megoldva. Eleve Pesttől 70 km-re lenne, amivel mennék, csak a nyűg lenne vele.
2023. szept. 18. 20:18
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, valld be, hogy nem a potlo miatt nem mesz.

En ugyanezen a vonalon 60 km-et utazok oda is meg vissza is, heti 5x az egyetem miatt.

Egyebkent semmi panaszom nem lehet a potlobuszokra, ezerszer jobbak/szebbek, mint az atlag volan jarat.

2023. szept. 20. 06:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!