Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha anyukám bugyi-melltartóba...

Ha anyukám bugyi-melltartóba jött ki zuhanyzás után,akkor én is kijöhetek csak alsóban?

Figyelt kérdés

Szóval eddig nem nagyon csinált ilyet,de most az imént,amikor végzett a zuhanyzással csak egy bugyi volt rajta és egy melltartó.

Ez azt jelenti,hogy akkor én is kijöhetek alsóneműben?

Vagy mivan,ha mondjuk még az sincs rajtam?

A kérdés csupán elméleti!

2023. szept. 13. 20:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
Én biztosan kipróbálnám,hogy teljesen meztelenül jönnék ki.
2023. szept. 13. 23:37
 12/24 anonim válasza:
83%

"Ez azt jelenti,hogy akkor én is kijöhetek alsóneműben?

Vagy mivan,ha mondjuk még az sincs rajtam? " -Nem írtad hogy óvodás vagy,de ha nem ágaskodik "jankó" akkor kijöhetsz - de ne anyukádat akarjad már kukkolni. (vagy netalán erre a versre számítasz ?? " nyomjad fiam,nyomjad Tádé - jobb a tied mint Apádé " )

2023. szept. 14. 00:49
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
Meztelenkedős családnál elhet belefér.
2023. szept. 14. 02:14
 14/24 anonim ***** válasza:
95%

Most úgy komyan. Hány éves vagy?!

Csak mert az 5éves fiam nem rökönyödik meg ilyeneken.

2023. szept. 14. 07:04
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Öcsém és apám is mindig alsóban jött ki, kutyát nem érdekelte, én bugyi-sportopban.

Mennyivel másabb, mint amikor a strandon bikiniben lát a tesóm? Semennyiben, sőt, egy sporttop többet takar.

2023. szept. 14. 07:49
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Nalunk naturista eletmod van.
2023. szept. 14. 08:20
 17/24 A kérdező kommentje:
16 vagyok,csak azért kérdeztem elméleti síkon,mert eddig anyukám se jött ki tanga-melltartóba.Ebből szerintem logikusan merül fel a kérdés mi van,ha én is csak egy boxeralsóban jönnék ki.A meztelenül kijöbetelt meg nem úgy kell elképzelni,hogy lobálom a témát,meg feláll közben.hanem ugyanúgy bemegyek a fürdőből a szobába csak közbe nincs rajtam semmi.
2023. szept. 14. 12:30
 18/24 anonim ***** válasza:
96%

Aha-aha. Hihető.

16 vagy es az életbe nem láttad még anyádat bugyi-melltartóban.

Emellett te sem jöttél ki a fürdőből soha az életben boxerbe.

Valószínű 🤦‍♀️

2023. szept. 14. 12:40
 19/24 anonim ***** válasza:
95%
Anyukád otthon is csadorban közlekedik?
2023. szept. 14. 12:49
 20/24 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértek 7-essel, ne löjjön túl a célon a kérdező. Már az se oké ha meztelenkedésre ösztönzi lenge öltözetű anyukájának látványa
2023. szept. 14. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!