Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha anyukám bugyi-melltartóba...

Ha anyukám bugyi-melltartóba jött ki zuhanyzás után,akkor én is kijöhetek csak alsóban?

Figyelt kérdés

Szóval eddig nem nagyon csinált ilyet,de most az imént,amikor végzett a zuhanyzással csak egy bugyi volt rajta és egy melltartó.

Ez azt jelenti,hogy akkor én is kijöhetek alsóneműben?

Vagy mivan,ha mondjuk még az sincs rajtam?

A kérdés csupán elméleti!

2023. szept. 13. 20:56
A kérdező szavazást indított:
Nyugodtan kijöhetsz boxeralsóban
Neked azért nem kéne csak boxeralsóban közlekedned
Akár meztelenül is kijöhetsz
Nem kéne meztelenül kijönnöd
58 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem unod még a beteg kérdéseidet?
2023. szept. 13. 21:25
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
Elméletileg kijöhetsz.
2023. szept. 13. 21:32
 3/24 A kérdező kommentje:

#1 Te miről beszélsz?

#2 Köszönöm a normális választ!

Illetve azoknak is köszönöm,akik szavaztak!

2023. szept. 13. 21:37
 4/24 anonim ***** válasza:
73%

Vagy mivan,ha mondjuk még az sincs rajtam? <- Akkor meglátja anyukád azt, amit ő szült, 1-2-3 éves korodig tisztázott, majd ki tudja mennyi ideig fürdetett, vagy legalább ellenőrzött fürdés közben stb.

Nekem még kicsi a fiam, de nem érdekelne az sem, ha egésznap pucérkodna, ő tudja. Mondjuk egy alsónadrágot el bír viselni magán a legnagyobb hőségben is, de az ő dolga.

Én is simán fogok mászkálni előtte bugyiban, melltartóban, esetleg ha úgy látom, hogy kellemetlenül érinti, akkor majd felkapok valami topot meg rövidnadrágot.

2023. szept. 13. 21:45
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Ezek a kérdések ha komolyak akkor elgondolkoztató hogyan élnek emberek családban.
2023. szept. 13. 21:56
 6/24 A kérdező kommentje:

#4 Neked is köszönöm a választ.

#5 Most ezt nem igazán értem...

Nem fordulhat elő ilyen,hogy valaki kijön bugyi-melltartóba/boxeralsóba?

2023. szept. 13. 22:02
 7/24 anonim ***** válasza:
94%

"....akkor én is kijöhetek alsóneműben?"

Kijöhetsz. Nem tiltja egyetlen jogszabály sem, hogy apád-anyád előtt alsógatyában mutatkozz.

Azt sem, hogy teljesen meztelenül mutatkozz.

Azt viszont már tiltaná jogszabály, hogy anyukáddal meztelenül valami "felnőttfilmes" dologba kezdjél bele.

2023. szept. 13. 22:11
 8/24 anonim ***** válasza:
97%

De hogy jut eszedbe, hogy akkor te is?

Ha ez most fordul elő először, nem arra gondolsz, hogy "áh, anya kint hagyta a ruháját", hanem "fuhhgeccc, akkor én is lóbálom a lompoooost".

2023. szept. 13. 22:30
 9/24 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ. Anyád jól néz ki?
2023. szept. 13. 22:57
 10/24 anonim ***** válasza:
97%

Na most én minden tapasztalatomat összeszedve azt mondanám, hogy semmi baj nem történik ha alsóban jössz ki a fürdőből. Ismerem közelről anyukádat, egy pillanatig nem fogja zavarni.

Annyit kérek csak fiam, hogy melltartót azért ne vegyél fel az exodushoz.

2023. szept. 13. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!